2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانتشو چجوری انکار میکرد؟؟

گول خوردم، اشتباه فکر میکنی، من کاریش نداشتم، اشتباه کردم، همه خانواده و فامیل من تورو میشناسن چرا خیانت کنم آبرو خودمو ببرم، اون به من چسبیده بود جوابشو میدادم که آبرومو جایی نبره دختره دیوونه بود 

آقایون دعوت به دوستی ندن
گول خوردم، اشتباه فکر میکنی، من کاریش نداشتم، اشتباه کردم، همه خانواده و فامیل من تورو میشناسن چرا خ ...

واییی مثل اینن😂😂

برا من میگه خب من گفتم باهاش حرف بزنم بعد بگم گم شو اون به من چسبیده بود من فقط تو ت حرف زدم مگه بیرون رفتم چیکار کردم که

چرا اون وقتی خیانت میکرد دلش برای تو نسوخت؟؟؟

من چون دوسش دارم دلم میسوزه براش ولی این دوسم نداره ک خیانت میکنه

پس چرا داره اسرار میکنه که برگردم چرا گریه میکنه؟

من چون دوسش دارم دلم میسوزه براش ولی این دوسم نداره ک خیانت میکنهپس چرا داره اسرار میکنه که برگردم چ ...

چون میخواد دوباره به دستت بیاره چون بیماره 

به محض اینکه خیالش راحت بشه تورو داره بازم ازین کارا می‌کنه و ایندفعه بهتر بلده مخفی کنه

اگه میخوای بهش برگردا ولی بدون بازم احتمال داره این آدم خیانت کنه و همیشه آماده رفتن باش 

و به نظرم جدی شدن رابطه با این آدم ریسک رو زندگیته

منم شانس آوردم بازم تو نامزدی دستش رو شد وگرنه با یه بچه باید می‌دیدم چتشو با زنا

آقایون دعوت به دوستی ندن
چون میخواد دوباره به دستت بیاره چون بیماره به محض اینکه خیالش راحت بشه تورو داره بازم ازین کارا می‌ک ...

اخه راستش من نمیدونم که الان با چند تا دختر حرف میزنه من خودم با اکانت دیگه با شماره دیگه مخش کردم و اینم رل زد عکسشو فرستاد گفت با سربازیم مشکلی نداری که جیگر و...

بعد فهمید منم

اخه راستش من نمیدونم که الان با چند تا دختر حرف میزنه من خودم با اکانت دیگه با شماره دیگه مخش کردم و ...

نمی‌دونم عزیزم من تجربه خودمو گفتم و زجری که کشیدم

خواستم برای تو تکرار نشه

ولی بازم زندگی خودته میتونی تصمیم بگیری

فقط اینو بدون آدمی که یه بار خیانت می‌کنه احتمال اینکه بازم خیانت کنه زیاده

آقایون دعوت به دوستی ندن
نمی‌دونم عزیزم من تجربه خودمو گفتم و زجری که کشیدمخواستم برای تو تکرار نشهولی بازم زندگی خودته میتون ...

فداتشم میدونم 

یع بار نکرده این بار شد بار دوم

فداتشم میدونم یع بار نکرده این بار شد بار دوم

زودتر خودتو نجات بده

اون آدم هیچوقت نه خودشو می‌کشه نه کاری می‌کنه که آسیب ببینه، آدم خیانت کار خودخواهه اگه خودخواه نبود موقع خیانت احساسات توام براش اهمیت داشت

چرا فقط وقتی پشیمون شد که تو فهمیدی ؟؟

چرا تا قبلش که نمیدونست تویی می‌گفت جیگرم و اصلا پشیمون نبود؟؟

چون خودخواهه 

ولش کن تمومش کن

آقایون دعوت به دوستی ندن
زودتر خودتو نجات بدهاون آدم هیچوقت نه خودشو می‌کشه نه کاری می‌کنه که آسیب ببینه، آدم خیانت کار خودخو ...

تمومش کردم از همه جا بلاکش کردع بودم امروز با شماره پادگان زنگ زده گریه میکنه حتی ک..ون اینو نداره که جلو هم بیاد

یه هفته اومده بود مرخصی 

هرروز گفتم بیا ببینمت گفت باشه با اینکه بیکار بود ولی نیومد ببینمش هی پیچوند 

صب میگفت تو خیلی خوب بودی من حتی نیومدم ببینمت هی پیچوندمت 

حتی موقعی که داشت بهم خیانت میکرد از اون عکس قدی میخاست😂

به منم میگفت خیلی دوست دارم 

تمومش کردم از همه جا بلاکش کردع بودم امروز با شماره پادگان زنگ زده گریه میکنه حتی ک..ون اینو نداره ک ...

با شماره پادگان زنگ زده گریه چون حوصلش سر رفته چون ببخشید دور از جون ولی خر بهتری پیدا نکرده که با خیانتشم حتی کنار بیاد 

بذار اصلا خودشو بکشه ولی دیگه برنگرد بهش

کلی آدم خوب تو دنیا هست

آقایون دعوت به دوستی ندن