2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارو کرد گفت همه چیو جدی میکنیم نامزد شدیم تو نامزدی ده بار خیانت کرده بود و مخفی کردن و یاد گرفته بود

این بار حالم صد برابر بیشتر بد شد آبروم پیش خانوادم رفت و همه چی بدتر تموم شده 

آدم خیانت کار هیچوقت درست نمیشه 

آقایون دعوت به دوستی ندن
همین کارو کرد گفت همه چیو جدی میکنیم نامزد شدیم تو نامزدی ده بار خیانت کرده بود و مخفی کردن و یاد گر ...

طلاق گرفتی؟

من خودم امتحانش کردم 

بار اول با رفیقم کرد 

دومین بار خودم با اکانت دیگه بودم ولی نمیدونست منم یه جوری کردم که مطکعن شد من نیستم 

و با اون اکانتم رل زد

🙁گفت یه فرصت دوباره بده خودشم سربازع از پادگان زنگ زد داشت گریه میکرد میگفت پشیمونم

خب خودش بیخود کرده (بهت بر نخوره حالا)

دستی دستی داری ایندتو به فنا میدی اخه عه 😐💔

اشک تمساح میریزه توهم انگار نه انگار خوابی؟؟

خب خودش بیخود کرده (بهت بر نخوره حالا)دستی دستی داری ایندتو به فنا میدی اخه عه 😐💔اشک تمساح میریزه ...

نه راحت باش

دلم براش سوخت گفت سر برجک داشتم گریه میکردم الان یه ساعته دارم بهت میگم برگرد دستام یخ بسته

میگه شب پس میدم کاری نکن کار بدم دست خودم

نه راحت باشدلم براش سوخت گفت سر برجک داشتم گریه میکردم الان یه ساعته دارم بهت میگم برگرد دستام یخ بس ...

به درک اینا حزب بادن چرت میگن فقط وای تروخدا این آدم تاکستیک و از زندگیت بنداز بیرون 

طلاق گرفتی؟من خودم امتحانش کردم بار اول با رفیقم کرد دومین بار خودم با اکانت دیگه بودم ولی نمیدونست ...

بله وقتی همه فهمیدن و همه چی جلو رفت دستش بازم رو شد جدا شدیم توروخدا فرار کن

قبل نامزدی فهمیدم خیانتشو هق هق گریه میکرد به پام افتاده بود مثل دیوونه ها شده بود وقتیم بهش فرصت دادم فوق العاده مهربون و عاشقانه رفتار میکرد اما چه فایده؟

ذاتش خیانته خیانت

آقایون دعوت به دوستی ندن
بله وقتی همه فهمیدن و همه چی جلو رفت دستش بازم رو شد جدا شدیم توروخدا فرار کنقبل نامزدی فهمیدم خیانت ...

🙁🥺چرا ابنجوری میکنن اخه مریضن واقعا یکی کافی نیست؟

میگه خودمو میکشم کاری نکن سر برجک خودمو بکشم 

میگم اگه دوسم داشتی که خیانت نمی‌کردی

به درک اینا حزب بادن چرت میگن فقط وای تروخدا این آدم تاکستیک و از زندگیت بنداز بیرون

گفتم ثابت کن دوسم داری اگه میخای بیا بگیر 

والا دیگه نمیدونم از همه گا بلاکش کرده بودم صبح با تلفن پادگان زنگ زده بود به مامانمم زنگ زده بود بع دوستام 

🙁🥺چرا ابنجوری میکنن اخه مریضن واقعا یکی کافی نیست؟میگه خودمو میکشم کاری نکن سر برجک خودمو بکشم میگ ...

آره دقیقا مریضن 

اونم انقد می‌گفت خودمو میکشم میومد دنبالم هرجا میرفتم گریه گریه 

گفتم خب انقدر عذاب کشید دوباره منو به دست بیاره دیگه خیانت نمیکنه

ولی کرد....

آقایون دعوت به دوستی ندن
گفتم ثابت کن دوسم داری اگه میخای بیا بگیر والا دیگه نمیدونم از همه گا بلاکش کرده بودم صبح با تلفن پا ...

بزار به هرکس میخواد زنگ بزنه فقط این ادمو دورشو یه خط قرمز مایل به جیگری بکش