2777
2789
عنوان

دفع پروتئین توی بارداری

48 بازدید | 8 پست

سلام دوستان هفته ۱۹بارداریم ازمایش ادرار دادم ک ببینم عفونت دارم یا ن عفونت منفی شد ازمایش دفع پروتئینم مثبت حالا باز باید ازمایش ادرار بدم کسی اینجور بوده تو بارداری؟فشارمم خوبه

متوجه نشدم دقیقا. از دکترت بپرسی بهتره ها... خصوصا اینکه میگی دفع پروتین داری

گفتم والا گف تکرار کن واسه عفونت ازمایش ادرار دادم ولی توی ادرارم پروتئن دفع شده بوده ینی دفع پروتیین دارم قبلا نداشتم اصلا سابقشو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من همین چند وقت پیش تو هفته بیست چهارم باردار آزمایش ادرار زد دفع پروتئین که دکترم بهم گفت ادارا بیست چهار ساعتها بدم که جواب ش اوکی بود حالا تو هفته بیست هشتم از دیشب به صورت نگهانی یه سمتم ورم کرده 

گفتم والا گف تکرار کن واسه عفونت ازمایش ادرار دادم ولی توی ادرارم پروتئن دفع شده بوده ینی دفع پروتیی ...

برلی بارداری ربطی به قبل نداره فردا صبح زود برو آزمایش گاه آزمایش دفع پروتئین بیست چهار ساعت خودتم نرفتی همسرت بفرس با جواب آزمایش 

برلی بارداری ربطی به قبل نداره فردا صبح زود برو آزمایش گاه آزمایش دفع پروتئین بیست چهار ساعت خودتم ن ...

دکتر بهم گف ازمایش ادرار دوباره باید بدی 

۲۴ساعتشو نگف ینی چی ۲۴ساعته؟

عزیزم من همین چند وقت پیش تو هفته بیست چهارم باردار آزمایش ادرار زد دفع پروتئین که دکترم بهم گفت ادا ...

خداروشکر شما هفتت بالاس دیگ چیزی نمونده من تازه رفتم تم بیست🤧

دکتر بهم گف ازمایش ادرار دوباره باید بدی ۲۴ساعتشو نگف ینی چی ۲۴ساعته؟

بنظرم بپرس از دکتر اگه ادرارت دفع پروتئین بود یه آزمایش بیست چهارساعتن که مشخص کنه توی طول شبانه روز چقدر دفع پروتئین داشتی خانوم های باردار همیشه کمی دفع پروتئین داره این باید انجام بدی