2777
2789
عنوان

بچه نخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 102 پست

منم راستش بچه هیچ خوشم نمیاد ولی دلم نمیخادم وقتی بمیرم کلا انگار وجود خارجی نداشتم یا اینهمه دونفره بدوییم و تهش هیچی به هیچی درسته خود ادمم عشقو حالشو بکنه ولی بجا بعد یمدت دیگه…

درکل زندگی خودته ولی من بودم با اینکه واقعا بچه دوست ندارم اما اقدام میکردم 

بچه داری واقعا سخته خیلی سخت 

همه چیت بهم میریزه

ریخت و هیکل 

اعصاب و روان

دیوانه میشی رسما

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۷ سالمهبچه ندارمتا حالا از هیچ تصمیمی انقدر راضی نبودمبیکاری یا سرت درد میکنه وقتی اصلا آمادگی ندار ...

دوست عزیز ناراحت نشید ولی شما احتمالا بچه دار نشدید و حالا اینطور صحبت میکنید وگرنه هرشخصی تا سن شما حداقل به فکر یک بچه هست

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
خیلی تو پیری تنها میشی

تو پیری مثلا بچه داشته باشی تنها نمیشی؟ بچه نهایتا تا ۲۰ سالگی بچه تو باشه

بعد که میفته تو کار و درس و دانشگاه و معاشرت و تلاش برای کارای خودش

حالا یا مهاجرت میکنه یا ازدواج مبکنه یا مستقل میشه و تموم

زنگوله گردنت نیست که با خودت ببریش اینور اونور

تهش تو پیر بشی اون زندگی خودشو داره شاید سالی ماهی بیاد یه سر بهت بزنه و بره

بچه دنیا نمباریم که خودمون از تنهایی در بیایم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۳۷ سالمهبچه ندارمتا حالا از هیچ تصمیمی انقدر راضی نبودمبیکاری یا سرت درد میکنه وقتی اصلا آمادگی ندار ...

آفرین حرف حساب

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

احتمال این که در پیری از نداشتن فرزند پشیمان بشید خیلی بیشتر از داشتن بچه س 

چون تجربه ی بشر  و همچنین اقتضای ذات بشر ثابت کرده همه ی موجودات عالم عاشق فرزندهاشون میشن بی شک و هیچ وقت از داشتن شون پشیمان نمیشن حتی کسی که بچه ش خلافکلر و معتادم میشه 

خانواده ها بت فشار نیاوردن؟

بیارن

به اونا چه مربوطه؟

یه مدت گفتن و مام گفتیم نمیخوایم و اونام دیگه ساکت شدن

خودشون بچه خودشونو اوردن دیگه

بچه ما تصمیم اوردن و نباوردنش با خودمونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیارنبه اونا چه مربوطه؟یه مدت گفتن و مام گفتیم نمیخوایم و اونام دیگه ساکت شدنخودشون بچه خودشونو اورد ...

من حس میکنم پوست منو میکنن اگر اینو بشون بگم یه چنگ جهانی خانواده شوهرم راع میندازن میگن زن بچه نیاره بدرد نمیخوره😐

🫂🙂سردرگم در هیاهو

دوست عزیز ناراحت نشید ولی شما احتمالا بچه دار نشدید و حالا اینطور صحبت میکنید وگرنه هرشخصی تا سن شما ...

خودم که گفتم بچه دار نشدم

(هر شخصی) یعنی چی؟ یعنی کل زنای ایران بچه میخوان؟ این واسه شما منطقیه؟ بچه دار شدن گزینه ست و اصلا هم واجب نیست

هرچند من به اونایی که بچه دارن جسارت نمیکنم انتخاب خودشونه

منم انتخاب خودمه

تو پیری مثلا بچه داشته باشی تنها نمیشی؟ بچه نهایتا تا ۲۰ سالگی بچه تو باشهبعد که میفته تو کار و درس ...

وا چی ربطی داره 

ببین مادربزرگم دوماهه فوت شده تاوقتی که بود خونه عمو بزرکم بود البته این سه چهار سال اخر که افتاده شد هرشب چله عید نوروز روز ۱۳ روزای عید مخصوصا روز مادر همه دورهم جمع میشدیم و مخصوصا حالشم که بد میشد همین بچه ها بودن که میبردنش بیمارستان و ازش نگهداری میکردن نه خواهری داشت پدرمادرشم که خیلی سالای قدیم فوت شده بودن

من حس میکنم پوست منو میکنن اگر اینو بشون بگم یه چنگ جهانی خانواده شوهرم راع میندازن میگن زن بچه نیار ...

اصن قرار نیست بگی

بعدم حالا گیریم پوستتو کندن

بقیه هر چی گفتن باید بگی چشم؟

حرف مزن، قطع نمودم سخن

هیچ مگو، چشم ببستم دهن

اینجوری زندگی کردن که بدبختیه