2777
2789
عنوان

بچه نخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 102 پست
من ۴۲ سالمه.خیلی به بچه علاقه نداشتم اما وقتی اومد عاشقش شدم.اما اینو بهت بگم بچه که بیاد دیگگه جنس ...

اینو بهت یگم کلا زندگی به دوقسمت کاملا متفاوت تقسیم می شه زندگی قبل از بچه که پر از بی خیالیه و قسمت دوم زندگی پس از بچه دار شدن که تو یه ادم دیگه میشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعا بچه ها همیشه طلبکارنمن میگم وقتی اینده‌ی خودم تضمین نیس چطور اینده‌ی یکی دیگه تضمین کنم با ...

والا بخدا من ی ربع دیگه نمی‌دونم زنده هستم یا مرده 

با چه تضمینی بچه بیارم وقتی تو کار خودم موندم 

وقتی اعصاب و حوصله ندارم 

وقتی خودمون با کلی تروما و مشکلات دستو پنجه نرم میکنیم ی آدم دیگه رو هم گرفتار مشکلات خودمون کنیم 

آدم می‌تونه ازدواح کنه برای آرامش روحی و داشتن همدم اما بچه دار نشه هم خودشون راحتن هم اون بچه 

استاتر جان شما محض احتیاط تخمک فریز کن

و دنبال کارای درمانت باش چون مشکل داری دراینده یک درصد اگه خواستی بچه دارشی مطمعن باشی که میشه

از طرفی بچه دار شدن واااااقعاااااااااا کار بزرگیه و سختی داره اونم تا وقتی که زنده ای 

باید باخودت خلوت کنی ببینی میتونی از پسش بربیای یا نه

اینجا ماها براساس شرایط خودمون یا اطرافیانمون ک دیدیم و شنیدیم میگم بهت ولی شما اول به شرایط خودت نگاه کن و بعد تصمیم اخر رو خودتون با همسر بگیرید

اینو بهت یگم کلا زندگی به دوقسمت کاملا متفاوت تقسیم می شه زندگی قبل از بچه که پر از بی خیالیه و قسمت ...

واقعا استرس اوره 

فکر میکنم یه موجود میاد که من میشم 2 تا، و اون یکی دیگه تحت اختیار و کنترل من نیست اگه بلایی سرش بیاد من میمیرم 

اگه دلت میخواد بچه بیار هم سرگرم میشی هم یه موجود رو بدنیا وارد می‌کنیاگه حوصله نداری ولی میگی نکنه ...

بچه مگه عروسک اسباب بازیه که سرگرم کنه  ؟ آینده نمیخاد ؟ روزی بزرگ نمیشه ؟

واسه همه چیز راه بازگشت هست الا بچه ! 

آدم همسرش خوب نباشه می‌تونه طلاق بگیره 

از تحصیل و کار پشیمون بشه به راحتی میتونه انصراف 

فقط بچه دار شدنه که راه بی بازگشته م

سلامت روان  عشق و علاقه و اشتیاق زیاد میخاد که کسی تو این راه پشیمون نشه 

استاتر جان شما محض احتیاط تخمک فریز کنو دنبال کارای درمانت باش چون مشکل داری دراینده یک درصد اگه خوا ...

مثلا از مامانم بپرسی بچه داشتن خوبه یا بد اگه چند روز قبلش با ما بحثش شده باشه میگه نه سگ بزرگ میکردم بهتر از این دوتا بود بچه چیه بدبختیه و....

ولی اگه چند روز قبل باهامون بحثی نداشته میگه اره عالیه بیار 

خلاصه که هرکی طبق زندگیه خودش نظر میده

و شما حتما شرایط خودتوو

بسنج🌸

بله من از شرایط شما خبری ندارم ولی کلیت مادرها برای بچه هاشون جون هم میدنپس احتمال اینکه شما از بچه ...

این نطرات کاملا شخصی نیستن من دلایل منطقی ای ارایه دادم و نهایتا تصمیم با خود استارتره

اینجوری نگاه کنی شمام تجربت شخصیه قرار نیست هر فرزندی خوب از اب در بیاد

در ضمن من هیچ جا نگفتم از بچه گریزان هستم، یکم از فاز روانشناس بودن فاصله بگیرید، من عاشق بچه ام

و انقدر عاشقش هستم که دنیا نمیارمش

به همین سادگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا استرس اوره فکر میکنم یه موجود میاد که من میشم 2 تا، و اون یکی دیگه تحت اختیار و کنترل من نیست ...

وای واقعا همینه.کلا هورمونهای بدن هم به هم می ریزه لفسردگی می گیری.حساس می شی تا یه ذره تب کنه.بزرگتر بشه بفرستیش مدرسه و دلت شور بزنه تا برگرده.اما اگر نداشته باشی دیگه این دردسرا رو هم نداری.کلا اگر من تجربه الانو داشتم و میدونستم اوضاع مملکت این میشه همین یه دونه رو هم نمی اوردم.که نتونه خواسته ای داشته باشه چون نمی تونه حرف و خواسته هاشو بگه...

اونایی هم که ۶.۵ تا بچه داشتن هم دیدیم که اغلب یا تنهان یا خانه سالمندان بچه هم بزرگ میشه می‌ره پی ز ...

اون دیگ به تربیت بستگی داره 

بچه ای که تو مهرو محبت پدرمادر فهمیده و عاقل بزرگ شده اصلا دلش نمیاد عزیزشو ولکنه یا بزاره خانه سالمندان خیلیا رو دیدم مخصوصا که مادربزرگ خودم