2777
2789
عنوان

بچه نخواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 102 پست
والا من خودم مادرم و برادرم نموندن برام (فوت نشدن ها، رابطه‌مون قطع شد) ولی الان دوستیای بالای ۲۰ سا ...

بازم تو شرایط خیلی بحرانی همون مادر به دادتون خواهند رسید 

ابن رو من نمیگم تجربه ی بشر میگه 

هیچی خانواده نمیشه حتی بدترین خانواده 

دوستی های خوب  و تاپ تا یک جایی رنگ دارن ولی خانواده تا ابد رنگ دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یه زمانی تصمیم شما رو داشتیم اما با دلایل متفاوت

ولی گویا خدا بعد ۲۰ سال یه جور دیگه برامون خواست

تاپیک یکی مونده به آخرم تعریف کردم😊

شما هم به این فکر کن که آیا ممکنه در آینده، با عوض شدن نظرت راجع به بچه ها، از تصمیمت پشیمون بشی و کاری از دستت بر نیاد؟

از نظر من بچه تا ابد کنسله 

چون به اندازه کافی سرویس شدم تو زندگی 

دلم نمیخاد ی موجود رو بیارم به این دنیا اونم بدبختش کنم 

دلم نمیخاد ی عمر وقت و انرژی و سلامتی و پولمو خرج ی موجود همیشه طلب کار کنم 

اینایی که میگن بیار بیار یا خودشون بچه دارن شرایط روحی و علایق شون ممکنه با شما متفاوت باشه شما به شرایط خودت نگاه کن 

بازم تو شرایط خیلی بحرانی همون مادر به دادتون خواهند رسید ابن رو من نمیگم تجربه ی بشر میگه هیچی خانو ...

شرایط بحرانی رو هم دیدیم و ککی مادرمون رو نگزید

مطمئن صحبت نکنید

همین پارسال من طی یه بیماری سخت بستری شدم فک میکنید مادرم حتی براش مهم بود؟ زنگ هم نزد با اینکه خبر داشت از طریق پدرم

گفتنی زیاده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی تو پیری تنها میشی

اونایی هم که ۶.۵ تا بچه داشتن هم دیدیم که اغلب یا تنهان یا خانه سالمندان 

بچه هم بزرگ میشه می‌ره پی زندگیش پرستار تمام وقت پدرو مادرش که نیست 

ببشترین مشکل همینه اما با خودم میگم چه بسا آدمایی که بچه دار شدن ولی اونم هزاران مشکل سر راه بچه و خ ...

من ۴۲ سالمه.خیلی به بچه علاقه نداشتم اما وقتی اومد عاشقش شدم.اما اینو بهت بگم بچه که بیاد دیگگه جنس نیست که بگی هر وقت نخواستمش هر وقت خسته شدم  میرم پس میدم.دیگه زندگیت متفاوت میشه.زندگی بعد از بچه داری همش استرس و دلواپسی خستگی مسیولیت،بی خوابی و اینا داره.یه چیزی رک و راست بگم قبل از داشتن بچه خیلی خوشبخت تر بودم.اما خدا رو شکر دخترم الان ۱۵ سالشه یه پارچه خانوم زیبا باهوشه.ذنگار خدا داره خجالتم میده.گر چه مثل باباش یک دنده اس

خانواده ها بت فشار نیاوردن؟

من بگم؟

آخه منم ۲۰ و اندی سال بچه نداشتم.

خانواده هامون اوایل اصرار می کردن

حتی خیلی از فامیل ها بهمون ترحم می کردن و فکر می کردن مشکل داریم که بچه دار نمی شیم😅

ولی ما جلوی همشون محکم و مصمم ایستادیم و با کمال احترام، از کلیات تصمیمون با خبرشون کردیم.

حالا هم بعد اینهمه سال، خدا خواسته باردار شدم (تاپیک یکی مونده به آخرم)

ولی هنوز نتونستم بهشون خبر بدم چون واکنششون رو که تصور می کنم، می بینم که اعصاب اینهمه هیجان رو ندارم😁

بازم تو شرایط خیلی بحرانی همون مادر به دادتون خواهند رسید ابن رو من نمیگم تجربه ی بشر میگه هیچی خانو ...

خواهر فکر میکنی.... خیلی مادرا واقعا بد هستن 

دختر عمم از دست مادرش خودکشی کرد 

تو وصیت گفته بود مادرم سر خاکم نیاد

همه میدونن چقد این دختر و تو زندگی نیش زد و چزوند

از نظر من بچه تا ابد کنسله چون به اندازه کافی سرویس شدم تو زندگی دلم نمیخاد ی موجود رو بیارم به این ...

اره واقعا بچه ها همیشه طلبکارن

من میگم وقتی اینده‌ی خودم تضمین نیس چطور اینده‌ی یکی دیگه تضمین کنم بااینکه عاشق بچه هام و همیشه دوست داشتم یه بچه از خودم داشته باشم ولی قیدشو زدم

واقعا دردسراش زیاده و اخرشم میگن چرا کم گذاشتی برامون

شوهرم بعضی وقتا میگه حیفه بیا بچه بیاریم بعد بدیم مامانت بزرگش کنه، میگم مگه مامانم گناه کرده وقت اس ...

ببین شوهرت وقتی ۵۰-۵۰ ،۵ سال دیگه صد در صد بچه میخواد ،این موضوعی که شما دیگه نمیتونی بهش نه بگی 

تخمک هم نداری 

پس چون خودت اوضاع خوبی نداری ریسک نکن 

فریز هم به دردت نمیخوره باید باردار بشی چون یائسگی زود رس ،۵ سال دیگه رحمت هم به درد نمیخوره 

اصلا ریسک نکن تازه بیوفتی تو کار درمان زود هم بچه دار نمیشی 

شرایط بحرانی رو هم دیدیم و ککی مادرمون رو نگزیدمطمئن صحبت نکنیدهمین پارسال من طی یه بیماری سخت بستری ...

بله من از شرایط شما خبری ندارم ولی کلیت مادرها برای بچه هاشون جون هم میدن

پس احتمال اینکه شما از بچه گریزان هستید ممکنه بخاطر شرلیط عاطفی خودتون با مادرتون هست 

من قصد توهین به شما ندارم و قصد قضاوتم ندارم میخام بگم ممکنه این باشه یا نه اینطور نیست 

چون استارتر میخاد تصمیم نهایی وسرنوشت سازی رو بگیره 

و نکنه یک وقت نظرات کاملا شخصی باعث بشه تصمیم غلطی بگیره