2777
2789
عنوان

با چه چیزی تو زندگیتون خیلی حال میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 83 پست

من یه دوستی دارم که برعکس ظاهرش فوق العاده خانوم و پخته س.همه مارو تو خیابون میبینن نگامون میکنن اما ما اهمیت نمیدیم چون کنار هم حالمون خوبه🍀

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حیوانات و غذا و پول و کار کردن

حیوونا که خیلی جیگرن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

گل گیاه و سبزی چایی با کتاب های رمان مخصوصا رمان های جوجو مویز و با انیمه های جذاب و فیلم های آخرالزمانی به روتین پوستی با حمام با کیک پختن و غذا درست کردن با خانوداه ۳ نفرم🥲❤️

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

با خودم خیلی حال میکنممیرم سینما تنهاییهمش دلم میخواد تنهایی کافه برم و خوش بگذرونم

به به چقدر خوب

تنهایی خیلی خوبه🙌❤️

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

من یه دوستی دارم که برعکس ظاهرش فوق العاده خانوم و پخته س.همه مارو تو خیابون میبینن نگامون میکنن اما ...

ایول بهتون🙌

همینه خوش باشید بابا گور باباشون❤️

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤