2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره درباره چه موضوعی باشه

خودت کدومو انتخاب میکنی؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مرد تا وقتی مجرده میتونه اولویتش خانوادش باشن ولی وقتی حتی نامزد هم کنه باید اولویتش همسرش باشه

احترام ب خانواده بزاره دوسشون داشته باشه ولی اولویت در هررر شرایطی همسر

من چند ماهه نامزد کردم عقد نیستم ما رسم نداریم تا روز قبل عروسی عقد کنیم ولی نامزدم درهرشرایطی چ خانوادش چ رفیق چ هرچیزی اولویتش منم ،برا بیرون رفتن با دوستاش یا هرچیز دیگه از من اجازه میگیره اول البته منم مثل خودشم چون دوتامون این عقیده رو داریم باید از قبل ازدواج اولویت خودمون باشیم براهمدیگه و تا ابد همسرته ک کنارته تو سختی تو ناراحتی تو هرشرایطی زنته ک باهاته زنته ک باهات میخابه و کلی چیز دیگه

تامام

مرد تا وقتی مجرده میتونه اولویتش خانوادش باشن ولی وقتی حتی نامزد هم کنه باید اولویتش همسرش باشهاحترا ...

اهوم ولی خانواده شوهرمن وسط زندگی منن شوهرم خیلی تخت فشاره ولی خب معلومه اوناروانتخاب کرده

دیشب کلی دعواوکتک کاری فقط سراین کردیم ک پیش خانوادش نخابه ولی بازشوهرم الان اونجاخابه

اهوم ولی خانواده شوهرمن وسط زندگی منن شوهرم خیلی تخت فشاره ولی خب معلومه اوناروانتخاب کردهدیشب کلی د ...

ببین عزیزم بعضی مردا همینطورن کاملا میفهمم چی میگی وابسته خانوادشونن و کلا هرچقدر بگذره درست بشو نیستن 

بنظر من برین پیش ی مشاور اگرم نمیاد منطقی صحبت کن راضیش کن 

بگو من زنتم چرا تا وقتی بغل من هست تا وقتی نیازت دارم میری پیش خانوادت

چن سالته شماهمسرت چن سالشه چند مدته ازدواج کردین؟؟

ببین عزیزم بعضی مردا همینطورن کاملا میفهمم چی میگی وابسته خانوادشونن و کلا هرچقدر بگذره درست بشو نیس ...

حرف زدن بی فایدس خیلی حرف زدم نمیفهمه بخدا تازه لج میکنه بدترمیکنه  دیشب سراینکه خاسم داخل اتاق پیش منودخترم باشه کتک خوردم این مگ ابتدایی ترین چیزتوهرزندگی نیس؟؟شوهرم پیش خانوادش میخابه پیش اوناغذامیخورع بااونامیره بیرون ولی من ک زنشم فقط بداخلاقی میکنه باهام اشکام بندنمیادهیچوقت دوسم نداش من۲۴سالمه اون۳۴

۶سال میش متاهلیم ولی اولشم همی بود ی ذره کمترالان بدترشدع کلا حس میکنم قراره زندگیمون تموم شه دیگه

ببین عزیزم بعضی مردا همینطورن کاملا میفهمم چی میگی وابسته خانوادشونن و کلا هرچقدر بگذره درست بشو نیس ...

خسته شدم اشکام بندنمیاد دلم میخادخودکشی کنم راحت شم

2790
2778
2791
2779
2792