2777
2789
حرف زدن بی فایدس خیلی حرف زدم نمیفهمه بخدا تازه لج میکنه بدترمیکنه دیشب سراینکه خاسم داخل اتاق پیش ...

ادمایی ک اینطورن باید تا اخرعمرشون بغل ننشون باشن زن گرفتنشون چیه دیگه ،نامزد من ۲۲ سالشه سنش کمه ولی وابسته خانواده نیست این چیزا ب سن نیست

طلاق اخرین راهه، باهاش حرف بزن راضیش کن برین مشاور خیلیا بودن با مشاور خوب شدن اگر خاستی. یکیو بهت معرفی کنم هم کارش خوبه هم خیلی ادم درستیه هرچقد درحد توانتون باشه پول میگیره 

ادمایی ک اینطورن باید تا اخرعمرشون بغل ننشون باشن زن گرفتنشون چیه دیگه ،نامزد من ۲۲ سالشه سنش کمه ول ...

نه مشاوره نمیاد

من زندگیم فرق داره باخانوادش زندگی میکنم شوهرم برهمین وابستس برهمی منونمیبینه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه مشاوره نمیادمن زندگیم فرق داره باخانوادش زندگی میکنم شوهرم برهمین وابستس برهمی منونمیبینه

تا حدودی ربط ب این داره ولی شوهر شما کلا خارج از کشورم برین همینطوره 

چرا جدا نمیشین؟ مگه شغل شوهرتون چیه

تا حدودی ربط ب این داره ولی شوهر شما کلا خارج از کشورم برین همینطوره چرا جدا نمیشین؟ مگه شغل شوهرتون ...

پسراوله تاثیرداره این موضوع؟

بقیه خانوادش اینجوری نیسن رابطه وزندگی خوبی دارن ومستقلن فق ماباهاشون زندگی میکنیم نمیدونم چراحس میکنم دلیلش همی زندگی یجاس

اصن نمیتونم خودموقانع کنم شوهرمم ی درصدپشتم نیست

پسراوله تاثیرداره این موضوع؟بقیه خانوادش اینجوری نیسن رابطه وزندگی خوبی دارن ومستقلن فق ماباهاشون زن ...

شاید 

ولی بنظرم جمع و جور کنین برین ی خونه جدا بگیرین این خیلی خودش تاثیر داره همینکه خونه زندگیتون جدا باشه کلیه خودش

شاید ولی بنظرم جمع و جور کنین برین ی خونه جدا بگیرین این خیلی خودش تاثیر داره همینکه خونه زندگیتون ج ...

خب میگم نمیاد من خودموکشتم تلف شدم زندگیم نابودشداون عین خیالش نیس ی درصدبه حرفم گوش نمیده ک

میگم هردعایی تاچن ماه جواب میده؟راسته ک باطل میشن خودبه خودیاموقتن؟

والا دقیق اطلاع ندارم ولی فک کنم تا ی تایمی جواب بدن و باید باز تمدید بشن دحد یسال دوسال اینطوریا و حتی بعضیا شنیدم میگن شاید ۲،۳ ماه اول بعد دعا خیلی شرایط بدتر بشه ولی بعدش کلا خوب میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز