2777
2789
عنوان

خواستم بگم دیگه هیچ ده هشتادی👱‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 101 پست
بالای 85 معمولا یا عروسی کردن یا نامزدن یا بچه دارن

تو نی نی سایت اینطوریه 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت‌بشم اینطوری نگو

نمیتونم نگم زندگی خودم هیچی ... وقتی مردمو میبینم چقد بدبختن بغضم میگیره . از آینده‌ای که هرچقدر تلاش میکنیم نمیرسیم ... از مردمی که چقد باهم تو جنگن حس نا امیدی میکنم آدم به شدت همدردی هستم اذیتم میکنه . برات صاوات فرستادم امضات چقد قشنگه برام دعا کن 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

ازدواج زود خوب نیست دوران دانشجویی مجردی آدم با دوستاش دخترونه بره سینما کیف داره

من متاهلم و همه اینارو هم دارم چرا ازدواج و برای خودتون سخت میکنید انتخاب درست کنید این چیزای خوبم داریم تازه یه حامی خوب دیگه هم به غیر از پدر مادرت داریی

جدی منم مجردم هنوز حتی دوست پسرم ندارم چخبرشونه ملت🤣

الان که دهه نودی ها هم دوست پسر دارن ینی من چند روز پیش شوکه شدم دیدم اینجا ی خانونه تاپیک زده بود همکلاسی دخترش ک کلاس چهارم بود ببخشیداا گفتع بود من دوست پسر دارم دوست پسرم ی چیز دراز داره میکنه ... من 

واقعا شوکه شدم حالم خراب شد 

الان اوضاع خیلی خرابه بخوای بری تو رابطه هم داستان داره یا اچ پی وی دارن یا همجنس بازن یا گرایش عجیب غریب دارن یا خیانتکارن و تنوع طلب بخدا ادم سالم به ندرت پیدا میشه الان

نمیتونم نگم زندگی خودم هیچی ... وقتی مردمو میبینم چقد بدبختن بغضم میگیره . از آینده‌ای که هرچقدر تلا ...

منم همینطور عزیزم💔

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

الان که دهه نودی ها هم دوست پسر دارن ینی من چند روز پیش شوکه شدم دیدم اینجا ی خانونه تاپیک زده بود ه ...

دقیقا

کاش اون خانم به پدرومادر اون بچه میگفت

چقدر نسل بدی قراره بار بیاد💔

من یه ده نودی می‌شناختم نامزد بود...

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اره بخدا 80 درصد همکلاسیام همینن الان من دانشجو شدم همکلاسیام مادر😂😂

جا ماندم خواهر 😂😂😂 اشکال نداره ایشالا امسال میرم دانشگاه یه پله میرم بالا😂

متولد چندی مگه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دهه نودی ها هم دوست پسر دارن ینی من چند روز پیش شوکه شدم دیدم اینجا ی خانونه تاپیک زده بود ه ...

اخه رابطه ها این روزا خیلی بدن یعنی فقط میخوان نیاز جنسی‌شون برطرف کنن طرف براشون ارزشی نداره آخرم نمیان خواستگاریش 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

دقیقاکاش اون خانم به پدرومادر اون بچه میگفتچقدر نسل بدی قراره بار بیاد💔من یه ده نودی می‌شناختم نامز ...

اره من تاپیکشو گم کردم نفهمیدم چی کار کرد به مادرش باید میگف ولی میبینی ی وقت مادره ادم حسابی نباشه بیاد داستان درست کنه بگه رو دخترم اسم میزارین و فلان خیلی بد میشد

ادم نمیدونه چی بگه 

اره من تاپیکشو گم کردم نفهمیدم چی کار کرد به مادرش باید میگف ولی میبینی ی وقت مادره ادم حسابی نباشه ...

من اصلا نمیتونم تحمل کنم

من جایی اون خانم بودم 

سریع به خانواده ای اون دختر بچه ای که الان عقل نداره گزارش میدادم

بچه ای کلاس چهارمی جاش توکوچست و بازی کردن 

نه دوست پسر داشتنو رابطه.....

اخه رابطه ها این روزا خیلی بدن یعنی فقط میخوان نیاز جنسی‌شون برطرف کنن طرف براشون ارزشی نداره آخرم ن ...

به نظرم اینم به خاطر گرونیه اگه ازدواج سخت نمیشد جوون ازدواج میکرد دیگه دنبال این و اون نبود الان پسره دوست میسه کارشو میکنه از ترس ازدواج و مخارج ولش میکنه میره با بعدی به خاطر گرونی و ازدواج نکردن جوونا به فیلمای ... رو میارن برای همین گرایش ها و فانتزی های عجیب غریب ب وجود میاد عوارض همین فیلماست دیگه 

واقعا اون بچه الان باید تو دنیای بچگونه خودش باشه ناراحتم براشون

منم 

بغضم گرفت....