2777
2789

برای صحبت در دادگاه در مورد اجرت المثل دوران زوجیت، باید نسبت به حقوق قانونی خود آگاه باشید و با صداقت و شفافیت صحبت کنید. اگر مورد به ضرر شما باشد، می‌توانید سکوت کنید. برای مطالبه اجرت‌المثل، مدارک شناسایی، مدارک ازدواج، و مدارک مربوط به کارهایی که در خانه انجام داده‌اید و شرعاً به عهده شما نبوده، مورد نیاز است. این اطلاعات بر اساس قوانین ایران است.

نمیدونم کاش بمیرم اصن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کپی عقدنامه رو ببرم؟

اونی که براتون نوشتن کپی پیست شده بود.

اجرت المثل سالیانه محاسبه میشه

توی جلسه هم یک لیست داشته باشید از کارهایی که توی خونه انجام دادید

از آشپزی و نظافت تا اگر بچه دارید شیر دادن و رسیدگی به کودک

مبلغی هم نمیشه ؛ اگر نشوز نکرده باشید میشه سالی حدودا یک میلیون تا دومیلیون 

اونی که براتون نوشتن کپی پیست شده بود.اجرت المثل سالیانه محاسبه میشهتوی جلسه هم یک لیست داشته باشید ...

یعنی هیچ مدرک خاصی نیازی نیس ؟ مثلا اثبات استطاعت مالی همسرم یا مثلا اثبات اینکه چه کارهایی انجام دادم !

در ضمن من دانشجو هستم و همسرم شهریه پرداخت میکرده 

سلام وکیل دادگستری هستم در خدمتم

برای اجرت المثل اقدام کرده بودم جلسه رو شرکت نکردم قاضی رای باطل صادر کرد منم اعتراض زدم حالا رفته تجدید نظر 

میخوام برم صحبت کنم ولی نمیدونم چی باید بگم تا به نفعم بشه و اینکه چه مدارکی ببرم

برای اجرت المثل اقدام کرده بودم جلسه رو شرکت نکردم قاضی رای باطل صادر کرد منم اعتراض زدم حالا رفته ت ...

سوال یا مشاوره نیاز باشدبه این ای دی تلگرام پیام بده درخدمتم

ghattree1

یعنی هیچ مدرک خاصی نیازی نیس ؟ مثلا اثبات استطاعت مالی همسرم یا مثلا اثبات اینکه چه کارهایی انجام دا ...

ببینید بار اثبات عدم تعلق اجرت المثل به خانم بر گردن زوج هستش

شما فقط کافیه بگید هرکاری که کردید به خواسته زوج بوده و تبرعی نبوده (میخواستید براش پول و نفقه بگیرید و خودتون اگر بودید انجام نمیدادید)

فقط چون توی جلسه نرفتید درخواستتون رد شده و باید درخواست بررسی مجددش رو بدید