2777
2789
عنوان

چه عجب به این فکر افتادن

164 بازدید | 15 پست

اگه حق طلاق در صورتی که مرد مهریه نده به زن داده بشه لااقل زنا مجبور به بخشش مهریه در قبال گرفتن حق طلاق یا طلاق توافقی نیستن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم

قرار بود سقف مهریه رو از ۱۱۰ کنن ۱۴ سکه این خبر که نمیدونم راسته یا دروغ داره میگه اینکه بخوان سقف مهریه رو تا ۱۴ سکه کنن کذبه و درصورتی که مرد نتونه مهریه بده به زن حق طلاق میدن 

قرار بود سقف مهریه رو از ۱۱۰ کنن ۱۴ سکه این خبر که نمیدونم راسته یا دروغ داره میگه اینکه بخوان سقف م ...

ده سالي يه سكه رو گداي سر چهار راهم ميتونه بده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
متوجه نشدم

یعنی به فرض یه زنی می خواد از شوهرش جدا بشه...شوهرش مهریه نمیده...راضی به طلاق هم نمیشه...خب در این صورت زن راهی که به ذهنش میرسه بخشش مهریه هست که شوهرش راضی به طلاق توافقی بشه یا حق طلاق بگیره خودش اقدام به طلاق کنه...اما اگه این قانون تصویب بشه مردا دیگه نمی تونن از این راه استفاده کنن...اگه مهریه نده راضی به طلاق هم نشه قانون حق طلاق خودش میده و زن نیازی نیست از مهریه اش بگذره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ده سالي يه سكه رو گداي سر چهار راهم ميتونه بده

مهریه اگه عندالمطالبه باشه هر وقت زن بخواد مرد باید تمام و کمال پرداخت کنه چون بعضیا مهریشون عندالاستطاعه هست برای همین طبق نظر قاضی فلان قدر تو یه بازه زمانی در نظر گرفته میشه

مهریه اگه عندالمطالبه هر وقت زن بخواد مرد باید تمام و کمال پرداخت کنه چون مهریتون عندالاستطاعه بود ب ...

اكثر مهريه هاي قسطي عند المطالبس

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
مهریه اگه عندالمطالبه باشه هر وقت زن بخواد مرد باید تمام و کمال پرداخت کنه چون بعضیا مهریشون عندالاس ...

البته من كه جدا نشدم و قصدم ندارم اما كلي گفتم

شما كسي رو نديدي جدا بشه؟ مهريه ها خيلي وقته قسطي شدن

عزمزم مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه داریم تو مهریه عندالمطالبه هر وقت زن مهریش رو بخواد مرد باید تمام و کمال پرداخت کنه اگه مهریه عندالاستطاعه باشه قاضی بر اساس بضاعت مرد مهریه رو قسط بندی میکنه 

عزمزم مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه داریم تو مهریه عندالمطالبه هر وقت زن مهریش رو بخواد مرد باید ...

حرفتون قانونا درسته اما در عمل اجرا نميشه