2777
2789
عنوان

بیایم بگم دوس ت پس رم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 112 پست
پس با چی میره؟🤨😂دزدی دزدیه دیگه طرف زده بالا دنبال دوست دختر میره میدونه حکم تجاوز به عنف اعدامه ا ...

با نظرت مخالفم چون دخترو وسیله نمیبینم که اگه با یه پسر بود بهش بگیم دست دو یا بگیم اه استفاده شد دیگه ارزشی نداره...نظرات شما مال ادمای مرد سالاره 100 سال پیشه که کلا دخترو مثل یه وسیله میدیدن که میخواستن نو باشه و از ترس اینکه دختر واسه زندگی خودش تصمیم نگیره همیشه میخواستن کنترلش کنن زیر نظر خانواده یا هر چی که یوقت دست از پا خطا نکنه و وسیله دست دو نشه اگه شما همچین نظراتی رو قبول داری میل خودته دلیل نمیشه کسایی که ندارن بد باشن شما خوب باشی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

خب پس اونی هم که میره ازدواج میکنه هیچ فرقی با خیابونی نداره چون داره خودشو به مهریه میفروشه با این ...

حالا مثال جالبی نیست ولی خب ی موقع شما زحمت میکشی کار میکنی پس انداز میزاری کنار که برا خونت یخچال بخری میری می‌بینی میپسندی هزینه میکنی.فاکتور جنس تحویل میگیری با حساسیت و اینکه خش نیفته میاری خونه

ی موقع ی جنس عاریه میگیری میندازی گوشه خونت چون زحمتی براش نکشیدی به دلت نیست یا حتی دزدی میکنی برات مهم نیست اون چطور برسه خونه چون مفته حتی ممکنه از ترس بین راه بندازیشو فرار کنی

این مثال زدم که فرق متوجه بشید

به هر حال مادران ما نسل به نسل مهریه در شأن داشتند و با احترام وارد خونه همسر شدند 

این حرفا پسرای تن پرور راحت طلب الان باب کردند که زیر بار مسئولیت شونه خالی کنند وگرنه که خانما به نسبت گذشته فعال تر شدن و سهمی تو چرخه اقتصاد دارند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مثال جالبی نیست ولی خب ی موقع شما زحمت میکشی کار میکنی پس انداز میزاری کنار که برا خونت یخچال ب ...

کلا همینه دیگه همین مثالم کلا نشون داد واقعا که دخترو مثل یه وسیله میبینین همتون که باید خریدش فقط مشکلتون اینه که ارزون نخرن واقعا متاسفم واسه دخترایی که فکر میکنن ارزششون به اینه که رو خودشون قیمت بزارن چون هر چقدرم که گرون یا ارزون باشه بازم به چشم پسرا همینه فقط یه وسیله

با نظرت مخالفم چون دخترو وسیله نمیبینم که اگه با یه پسر بود بهش بگیم دست دو یا بگیم اه استفاده شد دی ...

بحث نو بودن نیست بحث نجابته وگرنه از دید بنده خانمی که جدا شده شأن شخصیت خودشو همچنان مثل سابق داره

اینکه بازیچه پسرای دوزاری نشن حرفه

شما دوستداری امتحان کنی بسم الله

ولی به دیگران پیشنهاد نده

فاز روشنفکرا هم برا ما نگیر

هر چیز به قاعده خودش

الان کلی کانالا خبری پر شده از فیلم دختر ۱۵ ساله که بارداره و پسر ول کرده و رفته این دختر قطعا تو مجازی حرف امثال تورو شنیده و عمل کرده

کلا همینه دیگه همین مثالم کلا نشون داد واقعا که دخترو مثل یه وسیله میبینین همتون که باید خریدش فقط م ...

آقا شما سگ گله خودت نباش گرگ ناموس بقیه

با اکانت خانم هم وارد نشو چرت و پرت به خورد کاربرا اینجا بده

هیچ زن خوبی خریدنی نیست فقط باید برا به دست آوردنش تلاش کنی وگرنه که مثل خودتون موجوده اینجا زجه و ناله نکن دخترا خداروشکر آگاه شدن به مسائلشون نهایت بتونید با این اراجیف مخ چند تا دختر بچه بزنید

نریپ دیگه مچکر

بحث نو بودن نیست بحث نجابته وگرنه از دید بنده خانمی که جدا شده شأن شخصیت خودشو همچنان مثل سابق دارها ...

بهتره ادامه ندیم شما برو با همین نظرات خودتو گول بزن نظر شما اینه که خانمی که جدا شده شخصیت خودشو داره ولی برو ببین همین پسرای سنتی که شما طرفداریشونو میکنی چه دیدی به زن های مطلقه دارن...پسری که واسش مهم باشه دختر دس نخورده باشه واسش فرقی نمیکنه که اون دختر طلاق گرفته یا تو دوستی جدا شده کلا زنو مثل یه جنس میبینه که استفاده شده...شما چون خودتو اینجور میبینی طبیعیه که همچین پسرایی هم به خودت جذب میکنی وگرنه ادم حسابی هم میشه پیدا کرد حالا چه تو دوستی باشه چه ازدواج

آقا شما سگ گله خودت نباش گرگ ناموس بقیهبا اکانت خانم هم وارد نشو چرت و پرت به خورد کاربرا اینجا بدهه ...

ببند خدایی هر موقع کسی میاد اینجا باهاتون مخالفت میکنه کلا همین یه حرفو فقط بلدین بزنین تو مردی تو مردی اولن که نیستم دوما هیچ ربطی به موضوع نداش حرف کم میاری چرت نگو انقدر 

آقا شما سگ گله خودت نباش گرگ ناموس بقیهبا اکانت خانم هم وارد نشو چرت و پرت به خورد کاربرا اینجا بدهه ...

کی میاد مخ تو رو بزنه اخه همه از ده کیلومتریت فرار میکنن چه سگ چه گرگ چه هر حیوونی تو ریپ نزن مشکل داری 

بهتره ادامه ندیم شما برو با همین نظرات خودتو گول بزن نظر شما اینه که خانمی که جدا شده شخصیت خودشو دا ...

شما خودتو فقط پایین تنه میبینی گفتم اینجا هم به چیزی نمیرسی

حداقل مدل تایپتو تغییر بده خیلی تابلویی😂غیرممکنه ی خانم تو این تاپیک که استارتر نخواسته با اون آقا رابطه داشته باشه کفری بشه و طرف پسرو بگیره یعنی از محالاته

نگاهت به ازدواجم دیدیم گفتی زن با مهریه گرفتن خودشو میفروشه و فرقی با زن خیابونی نداره!

بنده نامزدم و طرفم آدم حسابی بله ی مرد فوق‌العاده جذب کردم

مردی که هدف داشته فکر و ذکرش تحصیل ورزش و داشتن شغل خوبه نه هرجایی که فکر میکنه با این و اون بودن افتخاره

و خرج کردن و احترام گذاشتن به زن به چشم استفاده می‌بینه!

تو برو تشویق کن به رابطه نامشروع و حس کن شرافت دختر از بین نرفته

آخه روشنفکرم نیستی فقط فازشو برداشتی عمو

تهش اگه دختری خودتو به ی چیپس و ماست نفروش

بگو طرف بیاد التماس پدرتو کنه که زحمتتو کشیده با احترام از خونه پدرت در بیا 

موفق باشی 

نر خوددرگیر بنده تو این تاپیک برا استارتر کامنت گذاشتم 

خودتو نمیخواد جا کنی بین خانما 

مشخصه سگ پاسوخته ای دخترا سگ محلت کردن پناه اوردی اینجا زن نمای بدبخت 

ریپ میزنه رو کامنت من طلبکارم هست😐

شما خودتو فقط پایین تنه میبینی گفتم اینجا هم به چیزی نمیرسیحداقل مدل تایپتو تغییر بده خیلی تابلویی😂 ...

خراب خرابه که دیگه حالا چه خودشو گرون بفروشه چه ارزون من هیچ جا نگفتم خودفروشم ولی شما افتخارته انگار...باشه فهمیدیم گرونی ریپ نزن انقدر

نر خوددرگیر بنده تو این تاپیک برا استارتر کامنت گذاشتم خودتو نمیخواد جا کنی بین خانما مشخصه سگ پاسوخ ...

از ادم خودفروش انتظار بیشتری نمیره

نر خوددرگیر بنده تو این تاپیک برا استارتر کامنت گذاشتم خودتو نمیخواد جا کنی بین خانما مشخصه سگ پاسوخ ...

ریپ نزن انقدر حالم بهم خورد 

ریپ نزن انقدر حالم بهم خورد

بنده حالم از تو عمومی بهم خورد😣

تو رو میشه با ی چیپس خرت کرد اگه دختری😂

کاش نرا از کف سایت جمع میشدن

گفتم که نریپ حرف خودمو به خودم برمیگردونه

بدبخ برو گریه کن بلکه سبک شی با این نظر دادنت

ی کاربر دیگه هم گفت نری