2777
2789
عنوان

بیایم بگم دوس ت پس رم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 112 پست
خراب خرابه که دیگه حالا چه خودشو گرون بفروشه چه ارزون من هیچ جا نگفتم خودفروشم ولی شما افتخارته انگا ...

تو جنس بنجلی باید یک چیزی هم بدن طرف گردنت بگیره

اخی دردت اومد 

وقتی تو سایت عمومی دهنتو باز میکنی پیشنهاد میدی دخترا در قبال خرج کافه پسر تامین کنند تکلیفت مشخصه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بنده حالم از تو عمومی بهم خورد😣تو رو میشه با ی چیپس خرت کرد اگه دختری😂کاش نرا از کف سایت جمع میشدن ...

نباید الان بری خودفروشی کنی؟ نریپ رو من انقدر هم شغل خانوادگیتو رو بقیه نزار بدبخت که خودتو در حد یه وسیله اوردی پایین دو روز دیگه شوهرت طلاقت داد تازه میفهمی چی میگم اون موقع میفهمی عمومی شدن چیه بدبخت عقده ای یه شوهر کردی فک میکنی دنیارو فتح کردی تو ماده یا نرم نیستی چون خودتو از سطح ادمیزاد اوردی پایین کردی در حد یه وسیله که بخرنش دهن منو بیشتر از این وا نکن اگه واسه خودت و خانوادت ارزش قائلی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا جایی که همه می تونن نظربدن چرا سریع انقدرجبهه میگیرید الان زمان قدیم نیست که یکی ی حرف بزنه وفاز باشعوربودن برداره وانتظارداشته باشه همه تاییدکننش بلخره هرکس می تونه نظرشوبگه ما باید انقدرروخودمون کارکرده باشیم که نظرمخالف روبشنویم واحترام بذاریم به نظرشون

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

تو جنس بنجلی باید یک چیزی هم بدن طرف گردنت بگیرهاخی دردت اومد وقتی تو سایت عمومی دهنتو باز میکنی پیش ...

جنس جنس جنس باشه بابا فهمیدیم گروووووووووونی خودفروش......حالا گرون ارزون تهش یه وسیله ای دیگه وسیله بدبخت وسیلس که بنجل میشه نه ادم فهمیدی؟

اینجا جایی که همه می تونن نظربدن چرا سریع انقدرجبهه میگیرید الان زمان قدیم نیست که یکی ی حرف بزنه وف ...

احترام کو من کلا میام نظرمو میگم طرف میاد میریزه رو من تمام عقده های زندگیشو خالی میکنه وگرنه برو از اول تاپیک نگاه کن ببین کیا اول شروع میکنن به توهین کردن اینا اگه انقدر چرت نگن کسی کاری به کارشون نداره که

من خودمدررابطه با دین واحکام با پسرم مشکل دارم ولی مدتی هست که به این نتیجه رسیدیم که دین من واسه من محترمه واعتقادات اون واسه خودش وبه اعتقادات هم توهین نمی کنیم وفقط بدون جبهه گیری نظرمونودررابطه  اون موضوع میگیم حالا یا متقاعدمیشیم یا نه اینجام همینه 

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

اینجا جایی که همه می تونن نظربدن چرا سریع انقدرجبهه میگیرید الان زمان قدیم نیست که یکی ی حرف بزنه وف ...

والا ی نظر دادیم به استارتر که اون پسر قصد وهدفش مشخصه تمام کن این رابطه رو و اجازه نده خرجت کنه اون چندرغاز هم پرت کن تو صورتش نظر فقط برا استارتر بود نه کسی دیگه

بعد زن نما اومده ریپ میزنه پسر حق داره در قبال خرج رابطه بخواد

و رو همه ریپ میزنه گشنه و از آقایون دفاع می‌کنه 

یکی نیست بگه خوددرگیر تو که اینقدر حقیر و بدبختی تو سایت خانما چیکار داری داره آتیش میگیره که هیچ دختری بهش پا نداده 

الفاظی به کار میبره که فقط لیاقت ناموس خودشه

میگه زنی که ازدواج کرده فرقی با خیابونی نداره!!

والا ی نظر دادیم به استارتر که اون پسر قصد وهدفش مشخصه تمام کن این رابطه رو و اجازه نده خرجت کنه اون ...

دهنه کثیفتو ببند تو از طرز حرف زدنت الان معلومه چیکاره ای ادم سالم این شکلی حرف نمیزنه دهنت مثل زباله دونیه 

جنس جنس جنس باشه بابا فهمیدیم گروووووووووونی خودفروش......حالا گرون ارزون تهش یه وسیله ای دیگه وسیله ...

اهای بنجل نریپ من ازت استدعا دارم

باور کن من حلال مشکلات و عقده های تو نیستم

من فقط بدتر میسوزونمت

اهای بنجل نریپ من ازت استدعا دارمباور کن من حلال مشکلات و عقده های تو نیستممن فقط بدتر میسوزونمت

وسیلس که بنجل میشه نه ادم تو وسیله ای بنجل شدی بدبخت خبر نداری تو یه بدبخت مریضی همین برو گورتو گم کن تا نریدم بهت 

احترام کو من کلا میام نظرمو میگم طرف میاد میریزه رو من تمام عقده های زندگیشو خالی میکنه وگرنه برو از ...

من منظورم به هردوطرف بود همین یارو امده ی چی گفته استاتررومیگم رفته بعد اینجا ما اعصاب خودمونو خرد می کنیم کهچی بشه واقعا حیف نیست این زمانی که اینجاهستیم می تونه خیلی به خوشی باشه 

من منظورم به هردوطرف بود همین یارو امده ی چی گفته استاتررومیگم رفته بعد اینجا ما اعصاب خودمونو خرد م ...

تنها چیزی که من نمیفهمم واقعا اینه که ادمای توی این سایت از کجا میان واقعا که تو جامعه این همه ادم هر روز میبینیم رابطه دارن 80 درصد بعد اینجا همه میشن واسه ما قدیس اره پس همه ادمای تو جامعه منم فقط...اخه به فرض یدونه سایتو فتح کردی واقعیت جامعه رو که نمیتونی عوض کنی ینی میخوای بگی 80 درصد مردم خرابن فقط تو سالمی؟ همیناس که ادم زورش میاد که کل دنیا رو میگن خراب فقط خودشون سالمن

من منظورم به هردوطرف بود همین یارو امده ی چی گفته استاتررومیگم رفته بعد اینجا ما اعصاب خودمونو خرد م ...

مشکلم همینه فقط 

والا ی نظر دادیم به استارتر که اون پسر قصد وهدفش مشخصه تمام کن این رابطه رو و اجازه نده خرجت کنه اون ...

من فقط می تونم بگم اینکه ما نباید اجازه بدیم ی غریبه واسمون کاری کنه دیگه به ی اندازه از شعوررسیدیم که بفهمیم هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیره البته ی کوچولو بگم بابت زمانی که مشکل پیش امده نمیگما مثلا ماشین خرابه وی آقا بااحترام میادوکمک می کنه اینکه یارو بیاد های تروببره ددر وبیاره نوکرت که نیست بلخره منظورداره دیگه بچه که نیستیم مقصر اصلی خود استاتر

اتفاقا بنده گفتم خانما و دخترا آگاه شدند اجازه سواستفاده به نر نمیدن دختر سالم و خوب کم نداریم 

بعد طرف که مشخصه یک مریض زن نماس آتیشی شد که نه همه باید رابطه داشته باشند تجربه کنند زنی که خودشو به مهریه میفروشه با خیابونی فرقی نداره!!

به هر حال این بنجل باید ادب می‌شد تا دیگه جرأت نکنه تو هر تاپیکی سرک بکشه و افکار بیمارشو ترویج بده

بنده احدی بخواد بی ادبی کنه شخصیتمو باهاش ست می‌کنم تا بتمرگه سر جاش فاز برنداره اینجا 

لال هم نمیشه رو داره در حد سنگ پا قزوین