2777
2789
عنوان

کسایی که کنکور دادید بیاید😑خواهرمو چیکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
منم همسنشم مث اونم ...خیلی درکش میکنمخیلی به ما ۴۰۵ ایا ظلم شد..

واقعا خداروشکر میکنم چندساله از دوران کنکور اومدم بیرون ایشالا موفق باشید حداقل کنکور رو واستون اسون بگیرن 

🌧️🤍

دهم که تاثیرش حذف شده 

یازدهمم اصلا نوبت اول و مستمر تاثیرگذار نیست 

بگو بشینه فقط بخونه برا نهاییا که نمره خوب از اونا بگیره 

شایدم کلا برا کنکور 405 هم یازدهم مثبت شد ولی خب به خواهرت بگو به شاید و اما و اگر توجه نکنه و از یازدهم نمره خوب بگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها به نظرتون از کتاب فرمول بیست سال ۱۴۰۳استفاده کنم واسه کنکور ۱۴۰۵خیلی بینشون فرقه؟

نه هیچ عیبی نداره

فقط تو چنلای کنکوری موقع خرداد ک میشه

تغییرات ریز کتابو میزارن

اونو فقط دم امتحان چک ‌کن

خب نتونه تو تهران بیاره بعد کسی که گیر معدله تا کنکور و تست اصلا تهران نمیاره چون کنکورشم باید خوب ب ...

میتونه تهران قبول شه ولی پزشکی نه. دانش آموز من با معدل 17 و درصدای فیزیک 20،ریاضی منفی 2،شیمی 1،رجایی تهران قبول شد

اولا دهم تاثیرش حذف شد و برای کنکور 1405 فقط تاثیر یازدهم و دوازدهم قطعیهدرثانی برای سوابق تحصیلی فق ...

چه جالب اسم کاربریت قبل اومدن سریالشه

دوباره یادش افتادم عصابم خورد شد😂

🌧️🤍
مرسی فدات خیلی وسواس دارم نمیدونم چجوری راحت شم

خیالت راحت بخون 

هیچ فرقی نداره 

الکی پول باید بیشتر بدی فقط 

کتابا هم اگه تغییری کنه همه جا میشه پیدا کرد اون صفحه رو

نهایت دوخط سه خط تغییر میکنه 

بچه ها به نظرتون از کتاب فرمول بیست سال ۱۴۰۳استفاده کنم واسه کنکور ۱۴۰۵خیلی بینشون فرقه؟

در کل نه اشکالی نداره چون معمولا چاپ جدیدها ی سری تغییر جزئی دارن و آخر کتاب امتحان نهایی خرداد اون سال هم اضافه شده ولی اگه کتاب خیلی تغییر کرده بود باید جدید بگیری(مثل زمین شناسی چاپ 1403 در مقایسه با چاپ های قبلی)

.

یازدهم شد همه دروس

چنین چیزی نیست. برذاشت اشتباه رو تو فضای مجازی پخش کردن. هیچ بخشنامه ای نیومده مبنی بر کامل بودن دروس،مطمئن باش 6 تا درس قطعی هست، اگه قرار باشه همه دروس باشه تاثیر قطعی نیست و تاثیر مثبت داره

در کل نه اشکالی نداره چون معمولا چاپ جدیدها ی سری تغییر جزئی دارن و آخر کتاب امتحان نهایی خرداد اون ...

کتاب درسی جدیده ولی میگم نکنه چاپ جدید فرمول بیست نکته مهمی گفته باشه که یاد نگیرم