2777
2789

خواهر کوچیکم

این ۱۷ سالشه یازدهمه

بعد مثل اینکه سال کنکور اینا یعنی سال بعد تاثیر معدل دهم و یازدهم و دوازدهم گزاشتن شصت درصد 

اینم دهمش فک کنم ۱۸ و خورده ای شد

الان یازدهمه ترم اول باز ۱۸ و خورده ای شد بماند مامانم اینا چقدر سر معدلش اذیتش کردن

الان مستمر هاش شروع شدن مثل اینکه دو سه تاشونو گند زده هی نشسته گریه میکنه که معدلم میاد پایین معدلم فلان میشه نمیتونم دانشگاه توی تهران(همین شهر خودمون) دولتی قبول بشم و...داداش کوچیکمم دم گوشش هی زر زر میکنه اذیتش میکنه

الان من چی بگم آروم شه

خیلی فشار روشه

🌧️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز معلوم نیست ممکنه یازدهم کلا مثبت بشه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بگو امتحانات مستمر هیچگونه تاثیری درکنکور نداره صفر هم بشی مهم نیس فقط نهایی ها ک هماهنگ کشوری هستن تاثیر دارن جای حرص خوردن بشین درستو بخون نوبت دومو خوب بدی ی رشته عالی قبول شی

Intj- 

بهش بگو مستمر ربطی ب معدل نداره😐چیزی ک به کنکور ربط داره فقط امتحانای کتبی خرداده همین الکی حرص نخو ...

ن دیگه مگه مستمر و نهایی جمع نمیشن میانگین معدل تاثیر میزاره رو کنکور؟

🌧️🤍

خب نتونه تو تهران بیاره بعد کسی که گیر معدله تا کنکور و تست اصلا تهران نمیاره چون کنکورشم باید خوب بده ببعدم کسیمکه معدلش ۱۸ هست نعلومهنمیاره تهران اصن شهرای اصلی نمیاره داشنگاه تیپ ۲ ۳ میاره 

نمیدونم کاش بمیرم اصن 

اولا دهم تاثیرش حذف شد و برای کنکور 1405 فقط تاثیر یازدهم و دوازدهم قطعیه

درثانی برای سوابق تحصیلی فقط نمرات امتحان نهایی رو در نظر میگیرن و مستمرها و نمره دی اهمیتی نداره

الانم بگو ی برنامه بریزه تا آخر اردیبهشت حتما درسایی که ضعف داره رو کامل بخونه

.

مستمر و دهم و یازدهم هیچ تاثیری توی کنکور نداره. فکر کنم فقط 6 تا درس یازدهم تاثیر داشته باشه ک هنوز خیلی وقت داره.، هرچی نمره تا الان گرفته هیچ کدومش مهم نیستن واسه کنکور. ففط 6 تا درسش توی خرداد مهمن و البته 12 امش

نه جمع نمیشن 

هیچ ربطی نداره 

کنکور فقط = کتبی نهایی خرداد 

مستمرش ۵ هم باشه بازم مهم نیست 

نه. 

چرا باید مستمر تاثیر داشته باشه وقتی ی دبیر الکی ۲۰ میده یکی دیگه امتحانای فضایی میگیره و ارفاق نمیکنه؟

فقط نهایی ها تاثیر دارن ک هماهنگ کشورین و کل کشور ی امتحانو میدن. مستمر هیچی توش نیس ی دانشجوی داروسازی کارنامشو نشونم داد مستمراش ۷ ۸ بود

Intj-