2777
2789
عنوان

سگ یا گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست

گربه دارم خیلی هم عزیزه 

بچه دارم شکر خدا هیچوقت هم به گربم نمیگم دخترم   خواهر برادرم هم دارم اینو برای عزیزان دلواپس سایت نوشتم 😅

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

عمم سگ داره خیلی نازه 🥴 ولی حیف ۲۴ساعته دنبالم میدوعه 😂😂😂

ارع از دور قشنگن ولی نزدیک نه😭😭لامصب رنگ مورد علاقه ش نارنجی بود 

ذوپوش مدرسه مون نارنجی بود از مدرسه اومدیم توی حیاط بود من ترسیدم دویدم هر چی میگفتن وایسا نمیتونستم رفتم تو حمام درش اوردم همونجا نشستم😭🤣لامصب همه‌چیم می‌خوردن کشو فریزر پر از بستنی براش 

هی خدا شکرت

و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارع از دور قشنگن ولی نزدیک نه😭😭لامصب رنگ مورد علاقه ش نارنجی بود ذوپوش مدرسه مون نارنجی بود از مدر ...

وای 😂😂😂یه بار رفته بود حموم یک سگ کاملا لاغر بود 😀 با اینکه پشماش اونو خیلی تپل نشون میداد 

میشه یه صلوات بفرستید ؟🥲🫶