2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم جای کبودی بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 56 پست
راستی عزیزم مشکلتون در مورد بچه دار شدن حل شد؟🥲تونستین با همسرتون حرف بزنید اگه دوست نداشتی جواب ند ...

خیلی صحبت کردیم باهم و مثل یه بچه ۵ ساله ترسیده بود

الان یکم بهتر و پشیمون شده

حالا یکی از دوستان راهکار خوبی داد که خیالشو راحت تر کنم  

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی صحبت کردیم باهم و مثل یه بچه ۵ ساله ترسیده بودالان یکم بهتر و پشیمون شدهحالا یکی از دوستان راهک ...

عزیزم شاید بخاطر تجربه قبلیشونه البته دور از جون شما 

ان شاالله حل میشه 

پیگیر تاپیکاتون هستم واقعا خیلی قوی و موفق و صبور هستین🥲💗

عزیزم شاید بخاطر تجربه قبلیشونه البته دور از جون شما ان شاالله حل میشه پیگیر تاپیکاتون هستم واقعا خی ...

آره و اینکه خب فکر میکنه من محکم به زندگی بند نبستم شاید با بچه سرم گرم شه بمونم

اصلا گاهی می مونم از فکرای عجیبش

لطف داری به من شما از خوبی خودتونه منو این شکلی می بینین امیدوارم همینی که میگین باشم😍

آره و اینکه خب فکر میکنه من محکم به زندگی بند نبستم شاید با بچه سرم گرم شه بمونماصلا گاهی می مونم از ...

چی بگم آره واقعا بهت حق بدم شما اینهمه پاش موندید نباید این فکرو بکنه اما خب شاید به خاطر ترومای زندگی قبلیشه

باهاش صحبت کنید که مطمئن شه و بهش زمان بدید 

قربونت برم قشنگم عزیزید شما 💓🎀 مطمئن باشید که همینطورید چه بسا بهتر 💗✨😍

چی بگم آره واقعا بهت حق بدم شما اینهمه پاش موندید نباید این فکرو بکنه اما خب شاید به خاطر ترومای زند ...

دقیقا مثلا منم هی پیش خودم فکر می کنم نمی بینی من از همه چیم زدم بعد دوباره بهش حق میدم چون زندگی باهاش خیلی مهربون نبوده

لطف دارین سلامت باشین❤️