_مهرگان مدیر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 عنوان بچه ها چیکار کنم جای کبودی بره | مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 56 پست راهی دارین تا فردا صبح تضمینی بره ؟😅یا یه برند خوب کانسیلر بگین که کاورش بالا باشه مال خودم خوب نیستالان کمپرس یخ گذاشتم آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 1404/01/27 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 نه بابا گل پیر چه حرفیه والا دبیرستانی هم نبودن،۲۲ و ۲۸ سالشون بود🤣 ماهم ۲۴ و ۳۴🤣 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 راستی عزیزم مشکلتون در مورد بچه دار شدن حل شد؟🥲تونستین با همسرتون حرف بزنید اگه دوست نداشتی جواب ند ... خیلی صحبت کردیم باهم و مثل یه بچه ۵ ساله ترسیده بودالان یکم بهتر و پشیمون شدهحالا یکی از دوستان راهکار خوبی داد که خیالشو راحت تر کنم آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
دختر_مهربونه عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 2984 خیلی صحبت کردیم باهم و مثل یه بچه ۵ ساله ترسیده بودالان یکم بهتر و پشیمون شدهحالا یکی از دوستان راهک ... عزیزم شاید بخاطر تجربه قبلیشونه البته دور از جون شما ان شاالله حل میشه پیگیر تاپیکاتون هستم واقعا خیلی قوی و موفق و صبور هستین🥲💗
دختر_مهربونه عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 2984 ماهم ۲۴ و ۳۴🤣 عزیزم😂 هنوز خیلی حوونین پایدار باشید ان شاالله 💗
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 عزیزم شاید بخاطر تجربه قبلیشونه البته دور از جون شما ان شاالله حل میشه پیگیر تاپیکاتون هستم واقعا خی ... آره و اینکه خب فکر میکنه من محکم به زندگی بند نبستم شاید با بچه سرم گرم شه بمونماصلا گاهی می مونم از فکرای عجیبشلطف داری به من شما از خوبی خودتونه منو این شکلی می بینین امیدوارم همینی که میگین باشم😍 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 عزیزم😂 هنوز خیلی حوونین پایدار باشید ان شاالله 💗 سلامت باشین عزیزم خدا حفظتون کنه🩵 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
دختر_مهربونه عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 2984 آره و اینکه خب فکر میکنه من محکم به زندگی بند نبستم شاید با بچه سرم گرم شه بمونماصلا گاهی می مونم از ... چی بگم آره واقعا بهت حق بدم شما اینهمه پاش موندید نباید این فکرو بکنه اما خب شاید به خاطر ترومای زندگی قبلیشهباهاش صحبت کنید که مطمئن شه و بهش زمان بدید قربونت برم قشنگم عزیزید شما 💓🎀 مطمئن باشید که همینطورید چه بسا بهتر 💗✨😍
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 چی بگم آره واقعا بهت حق بدم شما اینهمه پاش موندید نباید این فکرو بکنه اما خب شاید به خاطر ترومای زند ... دقیقا مثلا منم هی پیش خودم فکر می کنم نمی بینی من از همه چیم زدم بعد دوباره بهش حق میدم چون زندگی باهاش خیلی مهربون نبودهلطف دارین سلامت باشین❤️ آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7430 قربونت گل،همچنین💗🫂 عزیزمی❤️ آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
دختر_مهربونه عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 2984 دقیقا مثلا منم هی پیش خودم فکر می کنم نمی بینی من از همه چیم زدم بعد دوباره بهش حق میدم چون زندگی با ... آره درسته،صبور باش گلی ان شاالله درست میشه همه چیز🤍🫂