2821
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 33 پست
ماهم دهک ۴ هستیم الان نگاه کردم نفری ۳۵۰ دادن

چطوری نگاه کردی ؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هر چی برا مامانم میزنم میگه پاسخ در زمان مناسب یافت نشد

یه کاربری اینجا میگه برنامه شما رو دانلود کنی میاد

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
خوب دادن ما دفعه ی پیش نفری ۳۰۰ دادن یارانتون نفری چقدره ؟

دست شوهرمه نمبدونم ولی فکر کنم نفری ۳۰۰یا۴۰۰ امروزم خیلی فروشگاه شلوغغغغغغغغ بود ب احتمال زیاد شارژ کردن ازشمارو

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

عزیزم از کجا بفهمیم دهک چند هستیم؟

تو گوگل برو سامانه حمایت اطلاعات سرپرست رو میدی دهک رو نشون میده ،اگه یارانه تون ۴۰۰ دهک یک تا سه هستین،اگه یاراته تون ۳۰۰ دهک ۴ تا ۹

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من هر چی برا مامانم میزنم میگه پاسخ در زمان مناسب یافت نشد

کد نزن چون شلوغه خطا میده،  برنامه شما رو نصب کن نشون میده

ماهم دهک ۴ هستیم الان نگاه کردم نفری ۳۵۰ دادن

عزیزم همون برنامه ک نوشته کنارش شبکه ملی اعتبار ؟

تو گوگل برو سامانه حمایت اطلاعات سرپرست رو میدی دهک رو نشون میده ،اگه یارانه تون ۴۰۰ دهک یک تا سه هس ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت یارانمون نفری ۳۰۰ هست 

اونم واسش نصب کردم هیچی نمیاره بالا ن سری قبلی ن فعلی

حتما بهش تعلق نگرفته، کارتش رو ببر فروشگاه چک کنن، دهک چنده؟

حتما بهش تعلق نگرفته، کارتش رو ببر فروشگاه چک کنن، دهک چنده؟

ن عزیزم بهش تعلق گرفته دهک ۴ هستش سری قبلی با کد فهمید چقدر واسش اومده وگرنه برنامه شما چیزی نشون نداد

الان ن کد میاره و ن برنامه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز