2821
2789
عنوان

شوهر دو رو

113 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

دیگه از همه چی خسته شدم

شوهرم اصلا نمیتونه راه و هدف خودش رو تو زندگی انتخاب کنه

مثل اینکه از نظر ذهنی در سن 18 سالگی خودش مونده و حسرت نگرفتن دوست دخترش

هر روز هر صبح ترانه های غمگین با اسپیکر باز میکنه با محتوای از دست دادن عشق قبلیش و اینکه نمیتونه فراموشش کنه و منم هرچقدر بهش میگم اعصابم رو داغون کردی باز ادادمه میده کارش و شدتش رو بیشتر میکنه

از طرف دیگه منو بچه هام رو همیشه زجر میده و احساس مسئولیتی در قبال منو بچه هام نداره و حتی دکتر هم مارو نمیبره و اگه بخوایم بریم دکتر انقدر دعوا راه میندازه که مثلا پولای من رو چرا الکی خرج میکنین و اینا و مجبور میشیم همیشه دروغ بگیم و پنهانی جایی بریم 

و بعض ی وقتا هم انقدر مهربون میشه که میگم پس چیشده چرا خوب رفتار میکنه باهامون و بهش شک میکنم

اصلا نمیتونه باور کنه که الان زن و بچه داره و باید گذشته رو بزاره کنار هرچی بوده گذشته چون دوس دختر زمان بچگیش با دوتا بچه طلاق گرفته همش چشمش دنبال اونه و از دیگرون هم میشنوم که اونم چشمش دنبال شوهرمه

از این احساس دوگانگی خسته شدم

خودم دوتا بچه دارم ولی نمیخوام به خاطر اونا طلاق بگیرم و آیندشون رو نابود کنم چون با شوهرم همیشه ناراحت هستن و هیچ حمایتی ازش ندارن

دیگه درمونده شدم و مریض

همش مریضم و قلبم درد میگیره چون اصلا هیچ محبت و عاطفه ای ازش دریافت نمیکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=390914673]اگر دوست داشتی ماه و روز تولد خودت و همسرت رو بگو ببینم موضوع چیه،سال تولد لازم نیس ...

جالبه ،شوهرت دوستت داره ولی خود رای و مستبده !

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot