2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 142 پست
خانواده همسر من توی عروسی کادوهایی که میخواستن برسه دست ما دادن به خودمون کادوهایی که میخواستن برسه ...

من نتنها عروسيمو شمال نگرفتم بلكه تمام كادو هارو خودم ورداشتم.البته تمام هزينه با همسرم بود و گفت هر جا راحتي اوتجا عروسي بگيريم ولي خانوادش😡

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
من نتنها عروسيمو شمال نگرفتم بلكه تمام كادو هارو خودم ورداشتم.البته تمام هزينه با همسرم بود و گفت هر ...

خب شما فرق داری شوهرت عروسی گرفته به اونا ربطی نداشته

من عروسیمو پدر شوهرم میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نتنها عروسيمو شمال نگرفتم بلكه تمام كادو هارو خودم ورداشتم.البته تمام هزينه با همسرم بود و گفت هر ...

من یکی شمال گرفتم یکی تهران

چون به همسرم گفتمم مهمونای من بیان اونجا باید دوشب مهمون اونا باشن جا خوابم باید بهشون بدن غذا و پذیرایی و ..... کلی از مزایای دوتا عروسی گفتم که قبول کرد دوتا بگیره..

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

ببین خیلی جالبه توی تمام صحبت های بچه هایی که همسرشون شمالیه من متوجه شدم فقط خانواده هاشون کوتاهی کردن خود شوهرا خوب بودن خخخخ

خب شما فرق داری شوهرت عروسی گرفته به اونا ربطی نداشته من عروسیمو پدر شوهرم میگیره

همین کار منو بکن بگو مهمونای من بیان کلی باید خرج بدی جا خواب بدی ببین قبول میکنن

ببین اصلا کادو رو بردارن و برات خرج نکنن عالیه، تا قیام قیامت بخوان دهن باز کنن می گی شما هیچ کار برای پسرتون نکردید حتی پول عروسی که گرفتیدم از روی کادوها برداشتید، نه البته با دعوا با روی خوش😄، هیچی بهتر از این نیست که خانواده شوهر هیچ منتی نتونن سرت بذارن، بچسب به شوهرت اصلا بی خیال بقیه باش، هی برو شمال برا خودت غاز و اردک بخور حال کن😜

ببین اصلا کادو رو بردارن و برات خرج نکنن عالیه، تا قیام قیامت بخوان دهن باز کنن می گی شما هیچ کار بر ...

عزيزم جالب اينجاستزبا وجود اينكه خانواده همسرم هيچ خرجي نكردن كلي ادعاشون مي شه كه بهترين عروسي رو گرفتيم.خيليي رووو دارن

star2 بدبختی اینجاست ک ماشین مال منه بابام بهم داده بعد اونجا ک میریم اونا زنگ میزنن ب شوهرم ک برو د ...

حالا اینا بیخیال ..ماشینت چیه ؟واینکه یعد ازدواج بابات برات خریده یا قبلش؟☺😎

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍

من شوهرم عروسی گرفت .کادوها اونا برداشتن تازه عوض اینکه اونا کمک ما کنن ما باید کمک حال اونا باشیم

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
عزيزم جالب اينجاستزبا وجود اينكه خانواده همسرم هيچ خرجي نكردن كلي ادعاشون مي شه كه بهترين عروسي رو گ ...

متاسفانه این اخلاقشون خیلی بده، خیلی ادعای الکی دارن، خیلی اغراق می کنن، یه کار کوچیک کنن صد بار میگن، مادرشوهر من یه غذا درست میکنه هزار بار میگه، ولی وقتی بدونی ته دل طرف چیزی نیست و جزو فرهنگشونه نادیده می گیری، اصلا از روی بنرایی که تو خیابونا میزنن میشه فهمید، مثلا طرف ابیاری گیاهان دریایی قبول شده عکسشو بزرگ می کنن می زنن تو خیابون بهش تبریک میگن😄

متاسفانه این اخلاقشون خیلی بده، خیلی ادعای الکی دارن، خیلی اغراق می کنن، یه کار کوچیک کنن صد بار میگ ...

exactlyyyy😂😂😂😂