2821
2789
عنوان

مادر شوهر

1002 بازدید | 142 پست

سلام دوستان

مادرشوهر من همش زنگ میزنه ب شوهرم و تو گوشش میخونه ک بریم خونشون

شوهر منم میگه چشم و هر هفته پنجشنبه و جمعه شمالیم ، همه هزینمون میره پای این شمال رفتنا ، اصلا نمیتونیم ی مسافرت دو نفره بریم چون پولی نمیمونه اگرم بریم مادرشوهرم کلی غر میزنه ک چرا نیومدین شمال

به نظر شما من باید چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اولا هر هفته این همه راه رو برید هم هزینه بر هم خطرناک،این به همسرت بگو بعدشم اگه مجبور شدین و رفتین خونه نمونین خودت و همسرت برین دور دور فقط موقع غذا خوردن برید خونه اینطوری دیگه نمیگه بیاید😁

به بار رفتنی الکی خودتو بزن غش و ضعف وای داشتیم ( خدایی نکرده) تصادف میکردم همسرم هر سری بد رانندگی میکنه آخر سری میترسم کار دستمون بده اخه هر هفته مخصوصا برگشتنی خسته است تا خدا خونه ذکر میگم

کلا پیاز داغ زیاد کن دیگه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

فقط برو بگرد منم خواهرشوهرم‌اصفهانه و مامانشم یه خونه تو ساختمونه ماداره یه خونه اونجا همش میگن بیابیاید ؛شوهرم باهام همکاری نکرد ولی من اینبار همش با عروس خواهرشوهر بیرون بودم یعنی همشششش دیگه اصلا نگفتن بیا خخخ

پسرم ❤❤😍😍😘😘
کسی نیست؟؟

دقيقا شرايطت عين منه.ولي من از اولش نرفتممم تا عادت نكنن.كلي غر زدن ولي درست شد.وگرنه منه بدبخت هم بايد هر هفته شمال بودم.كم كاري كرديييي

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
مشکل اینجاست ک تو خونشونن اسایش نداریم بزور بساط مهمونی راه میندازن نمیزارن دوتاایی بریم گردش

نرو الان میان دعوام میکنن ولی کودتا کن برای شوهرت بگو تو این سرما کجا بیام نرو و نزار که بره

پسرم ❤❤😍😍😘😘

star2 بدبختی اینجاست ک ماشین مال منه بابام بهم داده بعد اونجا ک میریم اونا زنگ میزنن ب شوهرم ک برو دنبال خواهرت برو فلان کارو انجام بده اصلا اختیار ماشین خودمم ندارم

6257 شوهرمم همش بله پ چشم اونا رو میگه واقعا خسته شدم ب نظرتون چجوری شوهرمو قانع کنم سر این موضوع

بعضی وقتا انقدر سرش غر میزنم دعوامون میشه اخرشم ب زور میریم شمال