2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 142 پست

دوستان ی مشورت دیگه مادرشوهرم هیچ کدوم از عیدها برام عیدی نیاورده فقط ی عید قربان اومد اونم با کلی ابرو ریزی گفت ما رسم نداریم

حالا هرسری میگه ما رسم داریم تو عروسی گردن داماد زنجیر بندازیم کی میخواین بخرید منم گفتم ما همچین رسمی نداریم

حالا بنظرتون بگیریم یا نه

مامانم مه مهم نیست حالا میخریم من گفتم نه بی احترامی ب منه

جالبه منم تهرانیم همسرم شمالی خانوادش شمالن 

اوایل هرماه میرفتیم 

ولی کم کم شد دوماه یه بار 

الانم سه ماه یه بار

البته الان خودش انقد سرش گرمه که وقت نمیکنه بریم 

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستان ی مشورت دیگه مادرشوهرم هیچ کدوم از عیدها برام عیدی نیاورده فقط ی عید قربان اومد اونم با کلی ا ...

وا یعنی چی عیدی رو که همه رسم دارن

این رسم زنجیر هم من توی عمرم نشنیدم اصلا زیر بار نرید

جالبه منم تهرانیم همسرم شمالی خانوادش شمالن  اوایل هرماه میرفتیم  ولی کم کم شد دوماه یه ...

خوش ب حالت

مامانم میگه وارد زندگی بشه سرش شلوغ میشه دیگه وقت نمیکنه بره

وا یعنی چی عیدی رو که همه رسم دارن این رسم زنجیر هم من توی عمرم نشنیدم اصلا زیر بار نرید

اصلا به روشون نمیاوردن خودم ب زبون میومدم میگفتن رسم نداریم یه بارم مادرشوهرم زنگ زد ب مادرم دعوا ک تو برات عیدی مهمه یا خوشبختی بچه ها

خوش ب حالت مامانم میگه وارد زندگی بشه سرش شلوغ میشه دیگه وقت نمیکنه بره

اره دقیقا همینه 

الان یه کم جبهه گرفته 

به نظر من خودت رو مشتاق نشون بده بگو کی میریم شمال ذوق کن

میفهمه که نمیخوای از خانوادش جداش کنی

خودش کوتاه میاد

اصلا به روشون نمیاوردن خودم ب زبون میومدم میگفتن رسم نداریم یه بارم مادرشوهرم زنگ زد ب مادرم دعوا ک ...

اینم جزو خوشبختیه دیگه ..البته این که عیدی نیاوردن رو بیخیال شو چون اذیت میشی ولی اصلا زیر بار زنجیر دادن نرو نذار حرف اونا بشه خیلی محترمانه و با سیاست بپیچون