2777
2789

اگه مثلا خواهر یا برادر حاضر نشه گذشت کنه، یه اختلاف رو کنار بذاره و عروسیتون نیاد می تونید ببخشید؟ 

بعدا باهاش آشتی می کنید یا برای همیشه میذاریدش کنار؟

اختلاف هم سر یه جر و بحثی بوده که اون یکی گفته شما یکی ... ولی اون کینه کرده و توی مهم ترین روز زندگیتون نیومده.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه هاااااا کسی نمی خواد باهام حرف بزنه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشش نمیدم چون ارزش ندارهو درضمن خودش رو محروم کرده قطعا خودش فهمیده اشتباه کرده گرچه شاید هیج وقت فر ...

شما دل بزرگی داری عزیزم

من فکر نمی کنم طرف من حتی بفهمه که اشتباه کرده. فکر می کنم حتی یه ذره وجدان نداره

من برادرم تو عروسیم نیومد شب خیلی گریه کردم ولی بعدش گفتم وقتی من برا اون مهم نیستم اونم برام مهم نی ...

اون متاهل بود؟ تو بعد عروسیت فراموش کردی و توی مراسم های اون رفتی؟ علتش چی بود که نیومد؟

به درک که نیاد

اون که صد در صد

میگم بعد از این کارش عین زباله پرتش کنم بیرون از زندگیم یا اگه موقعیتش پیش اومد ببخشمش؟ 

شما دل بزرگی داری عزیزممن فکر نمی کنم طرف من حتی بفهمه که اشتباه کرده. فکر می کنم حتی یه ذره وجدان ن ...

من زیاد عزیز از دست دادم خیلی زیاد

و فهمیدم ارزش نداره

با هیچ کس قهر نمیکنم یه روز دیر میشه 

اون طرف الان نفهمه یه روز اگر آشتی کنه میفهمه 

اون متاهل بود؟ تو بعد عروسیت فراموش کردی و توی مراسم های اون رفتی؟ علتش چی بود که نیومد؟

متاهل بود زنش نذاشت بیاد خودش ضرر کرد چون من که مراسم گرفتم چون پدر من سر عقد به اونا پول داد به من طلا داد کینه گرفت عروسی نیومد ولی من میرم اگه جایی دعوت کنه چون اون شب خودش ضرر کرد نه من

اون که صد در صدمیگم بعد از این کارش عین زباله پرتش کنم بیرون از زندگیم یا اگه موقعیتش پیش اومد ببخشم ...

شاید روش نشه بیاد ولی واست مهم نباشه بودو نبودش که فرقی به حال تو نداره. به نظرم ببخشش وبخشنده باش😊 خودت هم آروم میشی اینجوری.

ما یه اقوام خیلی خیلی نزدیک اومد خورد پوشیدو رقصید اخرش الکی دعدا گرفت که هدبه عروسیمونو نده هنوزم نداده سر چیز مسخره 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱