2777
2789
عنوان

پسری که میگه حتا اگه خیانتم کنی باز میمونم باهات

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 80 پست

بیشتر مریضه، کسی که دیگران هر بلایی سرش بیارن بازم آویزونشون بمونه یه جای کار میلگنه، خدا کنه ادم درست درمونی سرراهشون قرار بگیره چون تو زندگی اینا خیلی زجر داده میشن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن عشق چشم رو کور میکنه یعنی همین...دوسه صباح که عشق اتشین فرو کش کرد..اگر خدایی نکرده خیانت کردی دیگه جشماشو نمیبنده... شعله های خشمش  رو بدجور خواهی دید...البته دور ازجون شما

پارسا پسرمامان😍

مردا همه رو این مسایل غیرتین عجیبه که همچین حرفی بهت زده الان یا خودش اینجوریه کع با خیانت مشکلی نداره یا از رو بچگی و خامی همچین حرفی زده

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
پسرها که سهله مردها عاشق یکی باشن با ده نفرم خیانت کنه خودشونو میزنن اون راهولی اینکه از قبل اینو بگ ...

اره واقعا قبول دارم بچس 

چه گوهی بخورم من الان دوست دارم کات کنم ولی نمیشه هیچ دلیلی ندارم