2777
2789
عنوان

هزینه کورتاژ بیمارستان خصوصی

9251 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

من خیلی از کورتاژ میترسم بعد همه میگن برو دولتی کورتاژ کن با مبلغ کم🦦

خصوصی رو پرسیدم رنج ۱۶تا ۲۰میلیون هست

می‌تونم پول خصوصی رو جور کنم 

شما تجربه ای داشتین؟

خصوصی بهتره نیست؟

اینم بگم  بارداریم پوچ هست و ناچار به کورتاژ و ساکشن هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر قلبش تشکیل نشده کورتاژ و ساکشن نمیکنن قرص بهت میدن ک تو واژن بزاری یکیم بخوری خودش دفع میشه کورتاژ برا سن حاملگی بالاست 

ک بجه دفع نمیشه مثلا هفته های ۳۰ و ... 

ولی اگر دکترت قطعی گفته کورتاژی بیمارستان های خصوصی خیلی بهتر از دولتی هاست برای هر کاری حداقل سگ بازی سرت درنمیارن 

حداقل دکتر خودت بالاسرته ولی بیمارستان های تامین اجتماعی ک نیمه خصوصی هستن هم خیلی عالین از دولتی هایی ک آموزشی درمانی هست بهتره حداقل آموزشی نیست و دانشجو بالاسرت نمیاد 

مگه میخای چیکار کنی که تو خصوصی برات میکنن و دولتی نکنند . سر وتهش ۵ تا قرص میخان برات بزارن خودت در ...

تو شهر ما زایشگاه دولتی خیلی از پرسنل مخصوصا ماماها و دکتر هاش ک دانشجو و رزیدنت ارشدن مثل سگ ب جون طرف میپرن بعضیاشونم خیلی خوبن ولی غالبا پاچه پاره میکنن کورتاژ و سقط هم خب درد داره

اگر قلبش تشکیل نشده کورتاژ و ساکشن نمیکنن قرص بهت میدن ک تو واژن بزاری یکیم بخوری خودش دفع میشه کورت ...

دکترم گفت اول قرص میزاریم اگه دفع نشد کورتاژ و ساکشن 

خدا دکتر اولیمو نبخشع روزی سه تا شیاف پروژسترون استفاده کردم دو ماه اینم الکی اونجا سفت شده الان نه با ورزش نه با داروی گیاهی هیچی نمیشه

تو شهر ما زایشگاه دولتی خیلی از پرسنل مخصوصا ماماها و دکتر هاش ک دانشجو و رزیدنت ارشدن مثل سگ ب جون ...

بیمارستان تامین اجتماعی رزیدنت و دانشجو نداره

دکتر میاد بالا سر بیماره

اونی ک شما میگی بیمارستان اموزشیه

اره اصلا فقط ساک بارداری هست

برو تامین اجتماعی اگر بیمه باشی رایگان میوفته برات  اگر ن برو دولتی اون ۲۰ تومن رو نکه دار برا حاملگی بعدیت انشاءالله پوچ نیست و برا اون خرج میکنی ولی اگر شوهرت پولداره و برات ۲۰ تومن پولی نیست برو خصوصی اگر بیمه تکمیلی دارید ک پولتو پس بده برو خصوصی 

بیمارستان تامین اجتماعی رزیدنت و دانشجو ندارهدکتر میاد بالا سر بیمارهاونی ک شما میگی بیمارستان اموزش ...

منم اینو بهش گفتم ک بره تامین اونجا دانشجو نداره ولی زلیشگاهای دولتی همه از دم دانشجوئن و استاد هاشون دست نمیزنن ب مریض و اگر باشن فقط نگاه میکنن