2777
2789
عنوان

بریدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست
بیماری و دردی که هر دفعه حس کنی یه جای بدنت درگیره از مشکلات روحی وعصبیه .به روانشناس مراجعه کن

ب هر بیماری فک میکنم علایمش تو بدنم پیدا میشه

روانشناس ممکنه سی تی اسکن بنویسه بعد اگ نشتی باشه درمانی ندارع حالم بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب هر بیماری فک میکنم علایمش تو بدنم میاد بخدا اونروزی راجب غلظت خون فک کردم تموم علایمش اومددیشب ...

من نظرمو گفتم انتخاب با خودته.. مرگ یه بار شیون یه بار .. برو ببین مشکلت چیه خودتو راحت کن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

با سلام و احترام

با ایجاد این تاپیک و شرح و حال دادن بخدا مشکلتون حل نمیشه هیچ! بدتر هم میشه! حالا چه بخواد این مشکل فکری و وسواسی (جنبه روانی) باشه چه بخواد واقعا خدای نکرده جسمی باشه
پس بهترین کار در اولین فرصت مراجعه به یک متخصص مغر و اعصاب هستش که هم به شکل بالینی شما رو معاینه کنه (مردمک چشم واکنش اون، معاینه گوش و....) و سپس نوشتن آزمایش MRI از سر و گردن (اینو به دکتر حتما بگید که بجای نوار مغز و... یه راست آزمایش MRI بنویسه واستون) سپس به یک مرکز تصویربردای میرید و این آزمایش رو انجام میدید و جواب میاد
من مطمئنم هیچ مشکلی در سر و جمجمه شما نیست ولی این آزمایش رو انجام بدید تا این حس بد از بین بره
موفق پیروز باشید
پ ن: مشکلات واقعی و حاد در جمجه نظیر تومور، کیست و... علائمی دارن مثله غش کردن و بیهوش شدن، دوبینی، سرگیجه دائمی، وز وز گوش، حالت تهوع به دلیل فشار بالا داخل جمجه، دیدن چیزهای که تو واقعیت وجود نداره، مشکلات در بینایی، تغییر خل و خوی و پرخاشگری و فراموش بعضی چیزها و.... چیزای دیگه. برای شما هیچ کدام از این موارد نیست پس خیالتون جم

.........

با سلام و احترامبا ایجاد این تاپیک و شرح و حال دادن بخدا مشکلتون حل نمیشه هیچ! بدتر هم میشه! حالا چه ...

سلام میترسم راستش چون اگ نشتی مغز باشه هیچ درمانی ندارع

من ب هر بیماری فک میکنم علایمش رو میگیرم

اول فک میکردم ذات الریه شدم بعد سرطان بعد تومور بعد سرطان چشم. الان نمی‌دونم این حسم واقعیه یان ی مدت رفتم مغز عصاب دارو داد خوب شدم سرخود ولش کردم باز اونجوری شدم 

سلام میترسم راستش چون اگ نشتی مغز باشه هیچ درمانی ندارع من ب هر بیماری فک میکنم علایمش رو میگیرماول ...

مرگ یکبار شیون یکبار
یک بار انجام میدید و خیالتون راحت میشه، اینجوری مطمئنن بهتره که تا ابد با این افکار و ترس باشید.

.........

مرگ یکبار شیون یکباریک بار انجام میدید و خیالتون راحت میشه، اینجوری مطمئنن بهتره که تا ابد با این اف ...

برا شما راحته گفتنش برای من نه 

تا پریروز تموم علایم غلظت خون رو داشتم بعد ازمایشم دادم دکتر گف نداری انگاری علایمش خوب شد😭😭😭😭 دیگ نمی‌دونم حسام واقعیه یا الکی 

برا شما راحته گفتنش برای من نه تا پریروز تموم علایم غلظت خون رو داشتم بعد ازمایشم دادم دکتر گف نداری ...

خب مشخصه تلقین میکنی و چون اختلال داری علائمشو حس میکنی 

فقط روانشناس کمکت میکنه

خب مشخصه تلقین میکنی و چون اختلال داری علائمشو حس میکنی فقط روانشناس کمکت میکنه

😭😭😭حالم خیلی بده از وقتی بیدار میشم تا وقتی میخابم تو‌فکر اینام تو گوگل سرچ میکنم داغونم