2777
2789
عنوان

بریدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 40 پست
نه دکتر نگفته من از سال پیش هروز ی علایمی دارم یروز میگم غلظت خونه یروز سرطان ی روز قلب یروز ترویید ...

خوب همین دیگه وقتی خودت الکی برای خودت بیماری میتراشی همین میشه شما بیماری جسمی نداری اسم بیماری شما اختلال خود بیمار انگاریه برو سرچ کن و درمانش کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دچار وسواس بیماری شدید روانشناس کمکتون میکنه

فک نکنم. دارم میمیرم بخدا استرس زرده ب معدم میترسم برم دکتر عصاب بگه نوار بده بعدشم بگه نشتی داره مغزت درمانیم ندارع

چه دکتری بخدا داخلی قلب عمومی عصاب رفتم خستم میترسم برم سی تی اسکن بنویسه بگن. نشت مغز هیچ درمانی ند ...

برو متخصص مغز و اعصاب

نه نگران نباش اینو نمیگه 

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

خوب همین دیگه وقتی خودت الکی برای خودت بیماری میتراشی همین میشه شما بیماری جسمی نداری اسم بیماری شما ...

شاید این واقعی باشه علایمش رو دارم بخدا دیگ خسته شدم 

هروز دکترم آزمایش میدم 

دوتا راه حل داری ، یا بری دکتر و خودت رو از فکر و خیال خلاص کنی .. یا هر روز به این فکرکنی که مغزت نشتی میده و تو همین شرایط بمونی  انتخاب بیخودیه.. اما آدم عاقل و بالغ قطعا اولین راه حل رو انتخاب میکنه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
دوتا راه حل داری ، یا بری دکتر و خودت رو از فکر و خیال خلاص کنی .. یا هر روز به این فکرکنی که مغزت ن ...

من ب هر بیماری فک میکنم علایمش تو بدنم میاد بخدا اونروزی راجب غلظت خون فک کردم تموم علایمش اومد

دیشب راجب نشت مغز الان علایمشو گرفتم میترسم دیگ