2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

121 بازدید | 12 پست

از اینکه اینهمه سرما میخورم هر دو هفته یکبار پول دکتر میدم پول فدای سرم ولی از زندگیم از برنامه هام همش عقب میوفتم آخه بد مریض میشم بی جون میشم 

تغذیم واقعا خوبه گرمیجاتم همیشه میخورم حتی الآنم بافت تنمه اما نمیدونم چرا اینهمه مریض میشم 

امروز واقعا بخاطرش گریه کردم آخه از اول پاییز در گیر میشم تا اواسط اردیبهشت هفته ای یکبار با سلام و صلوات میرم حموم موهامم کامل خشک میکنم نمیدونم چه مرگمه از دست خودم واقعا ناراحتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همش مریضم ای خدا😭💔

من از اول پاییز الآنم دیگه بهاره بازم مریضم میگم چرا بدنم اینجوریه من هم اهل ورزشم هم تغذیم واقعا عالیه حتی ملی ویتامین‌های گرون خارجی میخورم همیشه

ضعف سیستم ایمنی بدن دارین

عسل طبیعی و مصرف مغز بادام کوهی 

خرمای زاهدی هر روز صبح سه عدد تا چهل روز 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ضعف سیستم ایمنی بدن دارینعسل طبیعی و مصرف مغز بادام کوهی خرمای زاهدی هر روز صبح سه عدد تا چهل روز

عسل و خرما و شیره و ارده و زیره و زنجبیل و نبات و قرصای ویتامین خارجی و زینک پلاس و پروتئین و میوه خوراک هر روزمه 

بادوم کوهی نشنیدم تا حالا ممنونم سرچ میکنم لطف کردی