2777
2789

حدود ۶ یا ۵ سالی میش که درگیر این مشکلم 

ترس شبانه و از تاریکی و توهم زدن مثل دیدن سایه یا شنیدن صدا یا دیدن یه فرد (خودم میدونم توهمه) 

چجوری میتونم درمان کنم خودمو اکثرا هم تنها شدنی و شب ها زیاد میش انقد میترسم ک انگار دارن بهم حمله میکنن خیلی سخته لطفا اگ راهی میدونید بگید قبلا اینحوری نبودم حتی یادمه تنها میخوابیدم طبقه بالا الان با ادما میخوابم میترسم باز حتی صبم تنها میشم میترسم 

لطفا دعا و اینا نگید راهکار روانشناسی میخام

ازکمبودویتامین بدن یامشکلات تیروئیدهم میشه آدم ازاین افکاربیادتوذهنش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااجازه ازاستاترعزیزمن تازه تاپیک زدم یکی آخری لطفابیاین ببینین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلیا مث شمان و با رفتن پیش روانپزشک بهتر میشن نگران نباشید درمان داره کاملا فقط زود برید اذیت نشید

من خیلی زیاد شده توهمم باورت نشه شاید ولی حتی این اواخر واقعا حس میکنم یکی بهم دست میزنه لمسشو مغزم قشنگ صحنه سازی میکنه کپ واقعیت خیلی اذیت میشم شب تا صب نمیتونم بخابم

من مذهبی نیستم اما اگه یه قران بذاری بالای سرت خیلی تاثیرگذارهو یه موزیک ارامبخش دانلود کنی و بذاری ...

نه اینا بدتر منو میترسونه خیلی بد جوری ک دندونام از ترس می‌لرزه الانم تپش قلب دارم از ترس چون باد میاد

من خیلی زیاد شده توهمم باورت نشه شاید ولی حتی این اواخر واقعا حس میکنم یکی بهم دست میزنه لمسشو مغزم ...

اره خب اینم ی بیماریه روحی هست 

البته برنخوره بهتون 

اما من خودمم کارم افتاده چه مشکلی داره 

مثلا الان بیام ب شما بگم نهه اروم باشید و یوگا وووو ببخشید چرت محصه

مگه میشه جاییتون درد میگیره بگید اروم باش درد نمیکنه؟ 

غیر ممکنه

پس برید و انشاالله خوب میشید🥰