2821
2789
عنوان

ترس شدید

108 بازدید | 11 پست

من گاهی وقت ها دچار ترس شدید میشم تپش قلب شدید

چشم ها م از ترس یک نقطه خیره میشن انگار زبونم میخواد بند بیاد

َداروی اعصاب و روانپزشک خوبم نکرده

کامل حس میکنم باید این درد خودم تحمل کنم

حتی نمازم میخونم خوب نمیشم 

دارم باهاش زندگی میکنم

یعنی از ترس میخوام سکته کنم

ولی دارو و روانپزشک هم اثر نداشته

به خدا میگم این چه دردی بود بر من نازل کردی 

فقط خودش شفام بده

درخواست دوستی ممنوع

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیش تراپیستم برو دارو به تنهایی کافی نیست از کسی از اعضای خانوادتم بخواه حواسش بهت باشه تو این شرایط کمکت کنه 

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

یه پلاستیک فریز بیار توش فوت کن و نفس بکش داخل پلاستیک وقتی اون حالت بهت دست داد آروم میشی فوت کن بعد داخل پلاستیک نفس بکش دوباره دوباره تا آروم بشی پانیکه اسمش منظره ها و صداهای آرامبخش بذار توی گوشیت طبیعت چشمه و... نگا کن 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من اخلاقم همین طوری هست حس ششم قوی هست قبلا هم اینطوری شدم بعدش یک اتفاق بد برامون افتاد الانم دارم ...

حس ششمت فقط روی موارد منفی و حوادث عمل میکنه؟ یا نه مواقعی که خیریت و اتفاق خوبی بخواد بیوفته میفهمی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

حس ششمت فقط روی موارد منفی و حوادث عمل میکنه؟ یا نه مواقعی که خیریت و اتفاق خوبی بخواد بیوفته میفهمی ...

پیش بینی هام همیشه درست بوده

اتفاق خوب چی بگم حس خوبم دارم

من اصالتا لر بختیاری هستم و اینکه فامیل های ما آدم خطرناکی هستن منم مریض شدم دشمنی اینقدر شدید هست مقصر پدرم هست تو این قوم و طایفه موند

امیدوارم زوزهای سخت زندگی من تموم بشه

۴۴ ساله هستم از ۱۸ سالگی میدونستم نباید ازدواج کنم و اصلا با این همه دشمتی بچه من هم یک روز در عذاب نباشه

در عین ترس آرامش هم دارم خدا که تا حالا کمک داده 

درخواست دوستی ممنوع

2828
2791
2779
2792