2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 67 پست

عزیزم میگن نخورن که تو هفته اول ازدواج بخاطر نزدیکی رحم سرده گرمی باید بخورن تازه عروسا ما رسم داریم روز بعد از عروسی تاسو درست میکنن میبرن برا عروس و داماد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

شاید منظورش خورد و خوراکش واسه شب زفاف  که میگن سردی و ترشیجات خورده نشه بهتره

😐😐😐😐😐من این برداشتو کردم

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس خانومای قدیمی بهش استرس وارد کردن داره گریع میکنه 😑 

صد بار بهش گفتم همش چرت و پرته حالا بعد رابطه چیز سرد نخور که دلدرد بگیری 

بازم میگه یه خانوم دیوونه شدم اینارو خورده من از خنده غش میکنم اما خودش داره زار زار گریه میکنه دلمم براش میسوزه ها ولی این حرفا واسم خنده داره😆😆😛😂😂😂

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

وا؟ فقط میگن فردای اونشب ماست نعنا دوغ چیزای ترش نخوره ک ضرر داره

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

از پیامبر حدیث داریم که عروس یک مدت بعد اینکه رفت خونه ش چیزایی با طبع سرد نخوره

به حضرت فاطمه و علی گفته

میتونی سرچ کنی

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
اونایی ک بهشون گفت نخور طبعش سرده مال افکار قدیمی بود ک میگفتن سردی نخورید بچه پسر بشه

نه باعث نازایی میشه از پیغمبر روایته هفته اول گرمی بخوره عروس

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

همه چی میتونه بخور اما قدیما معتقد بود دختری که تازه عقد کرده نباید تنها باشه یه سنجاقم به لباسش باشه با کسیم که تازه عقد کرده مث خودش حرف نزنه چله میفته واسش تا یک ماه

هعی روزگار پشمالو ؛)

میگن چیزهای سرد نخور واسه شب زفاف میگفتن که اگر بخوان بچه دار شن نطفه نمی گیره اونم واسه اون قدیمیا که از شب زفاف شروع میکردن به بچه دارشدن نه حالا که تا چند سال بعد زفاف هم بچه نمیارن

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

منم شنیدم چیز ای طبع سرد نخورن ولی بقیه چیزا رو نه فقط برا زاییده تا یه هفته میگن تنها نباشه بازم نه تایید میکنم ونه تکذیب فقط شنیدم حالا برا چیزای گرم خوردن که کلا بهتره مغز گردو دارچین روغن گوسفند فندوق پسته اینا بخوره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من شنیدم اگه دخترهنوز بکارت داشته باشه زمانی که پاره شد نباید یه هفته ترشیجات . لبنیات . چیزای سردی ...

اره همین منطورمه

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈