راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🎀 گفته بودم چو بیایی، غم دل با تو بگویم! چه بگویم؟ که غم از دل برود چون تو بیایی🤍 یه روزی مینویسم من و آرزوهام بعد از کلی سختی بالاخره بهم رسیدیم🍓💚 خدایا بخاطر داده ها و نداده هات شکر🍎🙃
ولی بچه که بودم خونه مامان بزرگم بودیم بعد من نرفتم تو دسشویی ، تو حیاط جیش کردمو شوهر خالم سر رسید ، بعد بنده خدا سریع برگشت رفت خودشو با شیر آب سرگرم کرد 🤣😂💔
خیلی ضایع شدم
عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
ما یه بار عروسی دعوت شدیم یه شهر دیگه با کلی سانتال ماننتال رفتیم دیدیم همه غریبن مامانم گفت تالار ا ...
😂😂😂
🎀 گفته بودم چو بیایی، غم دل با تو بگویم! چه بگویم؟ که غم از دل برود چون تو بیایی🤍 یه روزی مینویسم من و آرزوهام بعد از کلی سختی بالاخره بهم رسیدیم🍓💚 خدایا بخاطر داده ها و نداده هات شکر🍎🙃
عزیزم 😂😍رفتیم حرم ادرس بپرسیم از مامور کنار پله برقی مامان بزرگم بنده خدا هیکلیم هست فکر کرد میخوا ...
😂😂وای