2777
2789
عنوان

سوتیییی😂😂😂

289 بازدید | 26 پست

از سوتی های باحالتون تعریف کنین دور هم شاد باشیم 

فقط من اگه نشد جواب بدم به دل نگیرید 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما یه بار عروسی دعوت شدیم یه شهر دیگه با کلی سانتال ماننتال رفتیم دیدیم همه غریبن 

مامانم گفت تالار اشتباه اومدیم😂😂 

.

.

.

.

.

.

فکر کردین تموم شد! نهه زنگ زدیم دیدم عروسی اصن فردا شبه 

الان تایم کدوم نی نی یاره؟؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نمی‌دونم سوتی حسابه یا نه 

ولی بچه که بودم خونه مامان بزرگم بودیم بعد من نرفتم تو دسشویی ، تو حیاط جیش کردمو شوهر خالم سر رسید ، بعد بنده خدا سریع برگشت رفت خودشو با شیر آب سرگرم کرد 🤣😂💔

خیلی ضایع شدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
جلوی کل ملت از پله برقی افتادم

عزیزم 😂😍

رفتیم حرم ادرس بپرسیم از مامور کنار پله برقی مامان بزرگم بنده خدا هیکلیم هست فکر کرد میخوایم سوار پله برقی بشیم بریم پایین سوار شد 

دید ما نمیایم رو پله برقی میدویید حالا هی پله ها میبردش پایین هی میدویید میومد بالا تا نفس می‌کشید باز میرفت پایین😍😂

نمی‌دونم سوتی حسابه یا نه ولی بچه که بودم خونه مامان بزرگم بودیم بعد من نرفتم تو دسشویی ، تو حیاط جی ...

اخی😂😂😂

دندونم افتاد تو خورشت 5 نفر تو مهمونی

😂

گفتین یاد یک بنده خدایی افتادم می‌گفت به یک شخصی علاقه مند بودم یه مدت اون نمیدونست 

بعد یه مدت اون شخص خیلی جنتلمنانه بهم ابراز علاقه کرد رفتیم پیتزا بخوریم اومد عاشقانه بشه پیتزا گذاشت دهنم یهو دندون جلوم افتاد