2777
2789
عنوان

جواب منفی گرفتیم تو خواستگاری

568 بازدید | 26 پست

برادرم دو سال قبل با یه دختر ارتباط داشت که اون موقع دختر خانم خیلی اصرار میکرد که داداشم خواستگاری کنه.اما بخاطر شرایط مالی خواستگاری نکرد

الان که شرایطش خوب شده به خواسته داداشم ما رفتیم خواستگاری همون دختر خانم

اما جواب منفی دادن 

خیلی داداشم ناراحته

دعا کنید فراموشش کنه

خب علت چی بوده

خود دختره رد کرد؟؟؟

یا خانواده

اخه میگید دوست بودن سنتی پس نرفتید

اگر قرار بوده رد کنه چرا گفته برید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونست خواستگاری کنه و نامزد بشن تا توی دوسال خودشو جم و جور کنه

شاید دلش شکسته

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خب علت چی بودهخود دختره رد کرد؟؟؟یا خانوادهاخه میگید دوست بودن سنتی پس نرفتیداگر قرار بوده رد کنه چر ...

تو این دو سالی که گذشت هیچ ارتباطی نداشتن

خانوادش که میگفتن ما همه راضی هستیم دخترمون دیگه نمیخاد

وقتی قرار بود جواب رد بدن چرا خواستگاری رو قبول کردن، لابد میخوان برادرت بیشتر اصرار کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تو این دو سالی که گذشت هیچ ارتباطی نداشتنخانوادش که میگفتن ما همه راضی هستیم دخترمون دیگه نمیخاد

بهتره

برادرتون با دختره صحبت کنه

دلشو بدست بیاره

اگر واقعا میخوادش

رضایت دختر اول شرط بود تا خانواده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥