2821
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خوبه بد نیست ولی آخه طرف دوست صمیمیم بود از این ناراحتم

ناراحت نباش منم رفیق صمیمی چند ساله ام وقتی نامزد کرد ازم فاصله گرفت همیشه برام سوال بود که چرا اخلاقش تغییر کرد یهو.. بعد فهمیدم اینم از حسادت بوده چون من ظاهرم خوب بود نمیخواست رفت و امد کنم باهش دلم شکست ولی اصلا مهم نیست توام خداروشکر کن شناختی اطرافیانتو و الان فقط به نامزدت و آینده ات توجه کن دوست و رفیق بدرد نمیخوره 

اخه من اینجوری ام نیستم پز بدم دقیقا عین همین دختره ک شما میگی اگ کسی پرسیده جواب دادم ناراحت میشم ه ...

ببین به نظرم انرژیتو روی اینطور ادما نذار 

جز اعصاب خوردی هیچی برات نداره 

من اخرم همشونو باهاشون قطع رابطه کردم 

همون دوستم که با این یکی اینطوری رفتار میکرد دائما ریز ریز به منم تیکه میپروند و یه حرفایی رو میزد که ریز ناراحتم کنه و تحقیرم کنه کلا روان سالمی ندارن اینطور ادما بعدا شرمنده خودت میشی که چرا وقتت رو هدر همچین اشغالایی کردی

ببین به نظرم انرژیتو روی اینطور ادما نذار جز اعصاب خوردی هیچی برات نداره من اخرم همشونو باهاشون قطع ...

تاره دوستم خیلی نامحسوس تیک انداخت فلان کار مجردیتو بگم ب شوهرت؟

واقعا آدم حسود خیلی بده 

خداروشکر کنم پس خودش قطع رابطه کرد

تاره دوستم خیلی نامحسوس تیک انداخت فلان کار مجردیتو بگم ب شوهرت؟واقعا آدم حسود خیلی بده خداروشکر کنم ...

حالا یه دشمنی هم داشتم که مثلا دوست بود که با هم صمیمی نبودیم فقط همکلاسی بودیم واسه اینکه منو جلو یکی از پسرا خراب کنه که خودش بهش نظر داشت نمیدونی چه چرت و پرتایی رفت پشت سرم به پسره گفت که این با فلانیه و با هم ....

حالا یه دشمنی هم داشتم که مثلا دوست بود که با هم صمیمی نبودیم فقط همکلاسی بودیم واسه اینکه منو جلو ی ...

وای این مورد برا منم پیش اومده🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجور آدما پر از عقده و کمبودن

من خیلی با دختر داییم خوب بودم خیلی دلی دوسش داشتم آخرین بار رفتیم یه شهر دیگه کرایه های گرون حساب کردم

نهار پولی نمونده بودم ولی رفتم فست و فود گرفتم چون گفت دوست داره همین

من گوشیم ساده بود اون لمسی بعد چند وقت گوشی گرفت واتساپ نصب کردم شماره ش هم داشتم نه پروفایل داشت نه وضعیتی چیزی من حتی بفکرم نرسید چرا پروف نداره یا استوریش نمیاد اصلا بهش فکر نکرده بودم گفتم شاید شماره م حذف شده

تا اینکه گوشی خواهرم داد دستم رفتم واتساپ دیدم هم پروفایل داره هم بیو و استوری با یه شماره دیگه چک کردم دیدم مسدودم!

بدون هیچ دلیلی اینقدر حسادت کرد

که پسر عموش خواستگارم بود پروندش

بعد حضوری که میدید خیلی خوب رفتار میکرد باهام

وقتی هم رفتم دانشگاه زنگ زد بهم که میخوام بیام دانشگاه همون دانشگاهی که بودم و همون رشته منو بخونه!

خداروشکر قطع ارتباط کردم 

خدايا خودت بغلم كن
واییییی چقد دشمن هست ک تو رو دوستننن واییی

واقعا 

اسم منو تو گوشیش یه چیزی دیگه گذاشته بود جلوش تک زدم فهمیدم

گفتم چرا این اسم رو گذاشتی 

گفت آخه میدونی فلانی (پسر عموش) دنبال شماره توعه اسم اشتباه گذاشتم گفتم یه وقت برنداره مزاحمت بشه!

در این حد همه چیش حساب شده بود

خدايا خودت بغلم كن