2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت سگ کی باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرنسس داری بارش میاری. ناز کش تو شدی انگار... به تخمدانت حسابش کن.. قهر بگیرش.. تو عقدم پرنسس بود؟

منکه ناز کشم اره 

هم از این نظر گله دارم هم بحث مالی 

ولی خب خوبیای خودشو داره 

جز منم کسی نداره نمیتونم پشت کنم بهش

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

بهش بگو چه خاطره بدی از پشتت داری که اینجور پاچه میگیری

شاید واقعا خاطره بدی داره 

شاید مال یه حس بد تو بچگی 

شاید یه شاخه از اوتیسمه ما که نمی دونیم

اما اگه در کل حس دوری رو به اسی منتقل می کنه باید اسی عزیز ما یکم بیشتر به خودش برسه کمتر به همسرش 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منکه ناز کشم اره هم از این نظر گله دارم هم بحث مالی ولی خب خوبیای خودشو داره جز منم کسی نداره نمیتون ...

نداشته باشه. اللن نازشو بکشی و جلو تحقیراش سکوت کنی تا ابد باید سواری بدی ـتو باعث نشدی این بی کس و کار بشه.. مثلا چه خوبیایی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نداشته باشه. اللن نازشو بکشی و جلو تحقیراش سکوت کنی تا ابد باید سواری بدی ـتو باعث نشدی این بی کس و ...

محبت خودشو داره 

سر به زیره 

دوسم داره 

کاریه 

تو کار خونه کمکم میکنه اگه ببینه نیازه 

و.. 

و خب این بدیارم داره بد حرف میزنه پولم بهم نمیده

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

کم کم همچین دلت سنگ بشه خودتم هنگ کنی.. یکم رو غرورت کار کن

مثل قبل نیستم اره نمیدونم همه زوجا مثل منن یا ن فقط منم

محبت خودشو داره سر به زیره دوسم داره کاریه تو کار خونه کمکم میکنه اگه ببینه نیازه و.. و خب این بدیار ...

اون چند تای اول که وظیفشه.. مرد بد دهن و خسیس به درد نمیخوره. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏