2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت سگ کی باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست شوهرتو بگیر ، بوسش کن و ببر براش واکسن هاری بزن

😜😜😜😜🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا این جوریه شوهرتنچسب بهش یکم رهاش کن کلا

همینه من میرم بغلش اگه یک روزم من نرم طرفش اون نمیاد منو بغل کنه یا بیاد طرفم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

همینه من میرم بغلش اگه یک روزم من نرم طرفش اون نمیاد منو بغل کنه یا بیاد طرفم

پرنسس داری بارش میاری. ناز کش تو شدی انگار... به تخمدانت حسابش کن.. قهر بگیرش.. تو عقدم پرنسس بود؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مادرش نباشمادر خودت باشخودتو دوست داشته باشنباید بهش حس وابستگی داشته باشی

موافقم چقد با ارامش گفتی 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

بهش بگو چه خاطره بدی از پشتت داری که اینجور پاچه میگیری

اصن نمیتونم همچین شوخی باهاش بکنم ابدا جنبه نداره 

وا چرا انقد بعضی زنا احمقن تو رو قران عصاب منو بهم نرییییز. طرف مستقیم بهت گفته از سگ هم کمتری... بع ...

خب چیکار کنم نمیشه نمیدونم ک