2777
2789

راسته میگن پول یه تبلیغ میگیرن پنجاه میلیون و صد میلیون درآمد میلیاردی دارن؟

اگر اینطوری منم میخوام بلاگر بشم البته با یه محتوا خوب 

کسی نمیدونه از کجا باید شروع کرد ؟

بعد اینجا بلاگر یا یوتیوبر داریم بعد چه مدت درآمد داری؟

چه محتوایی و مردم دنبال میکنن؟

اونا برای کساییه ک میلیونی فالوور دارن

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه دلقک بودنم استعداد و طنازی میخواد هرکس نمیتونه و هرکسی نمیاد البته نه اینکه اصلا نتونم ولی خب خن ...

همین دیگه من خودم بمیرمم نمیام جلو دوربین ادا دربیارم رو زندگی شخصیشونم خیلی تاثیر میزاره باز خودت ببین صلاح میدونی یانه

اکثرشون با یه شوهر و تمیز کردن گاز شروع کردن الان دیگه انقد فیس و افاده ای شدن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اکثرشون با یه شوهر و تمیز کردن گاز شروع کردن الان دیگه انقد فیس و افاده ای شدن

بدبختی شوهر من کارمنده بعد اصلا حوصله اینکارارو نداره

حتی از این نظرم شانس ندارم

خودم باید ایده داشته باشم

بدبختی شوهر من کارمنده بعد اصلا حوصله اینکارارو ندارهحتی از این نظرم شانس ندارمخودم باید ایده داشته ...

پولش خوبه حوصلش هم میاد کم کم😂

اره یه ایده جدید باشه خیلی بهتره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

همین دیگه من خودم بمیرمم نمیام جلو دوربین ادا دربیارم رو زندگی شخصیشونم خیلی تاثیر میزاره باز خودت ب ...

منم دوس نداشتم ولی ماها انقدر تلاش میکنیم آخرم هیچی

اینا چه راحت پول درمیارن 

قصدم اصلا تعریف نیست ظاهرش و دارم ولی خیلی استعداد ندارم تو طنز گویی و ادا درآوردن

پولش خوبه حوصلش هم میاد کم کم😂اره یه ایده جدید باشه خیلی بهتره

ولی خب خودم باید شروع کنم ترخدا ایده دارید بگید 

خسته شدم از اختلاف طبقاتی که با همه دارم 

احساس میکنم از همه عقبم