fari_december مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 3750 عنوان بچه ها کیا قرص خواب خوردن تا حالا 😁 47 بازدید | 6 پست دکتر واسم لورازپام نوشته بود روم خوب جواب داد حالا آقاهه دکتر داروخونه میگفت این هم سبک میخوابونه هم سبک بیدار میکنه این دیگه چه جمله ای بود 😂😂اتفاقا این قرصها که خواب رو سنگینمیکنن که . داروخونه ای چیمیگفت 😁 1404/01/26 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6058 لابد منظورش این بوده که موقع خواب و بیداری کسل و یی حال نیستی هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
fari_december مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 3750 لابد منظورش این بوده که موقع خواب و بیداری کسل و یی حال نیستی آهااا مرسی عزیزم یعنی وقتی بیدار میشم کسل نیستم؟؟ 🤦♀️یکم حرفش گنگ بود آخه
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6058 آهااا مرسی عزیزم یعنی وقتی بیدار میشم کسل نیستم؟؟ 🤦♀️یکم حرفش گنگ بود آخه راستش من این قرص مصرف نکردم. ولی قرصای آرامبخش و خواب آور؛ همینطورین؛ خواب راحت و بدون کسلی. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
fari_december مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 3750 راستش من این قرص مصرف نکردم. ولی قرصای آرامبخش و خواب آور؛ همینطورین؛ خواب راحت و بدون کسلی. درسته عزیزم مرسی 😁 من تجربش رو داشتم البته وقتی خوابت میاد کسل میشیی ولی واقعا بعدش خواب راحت میاره بیدار هم میشی کسل نیستی... 👌
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6058 درسته عزیزم مرسی 😁 من تجربش رو داشتم البته وقتی خوابت میاد کسل میشیی ولی واقعا بعدش خواب راحت میاره ... امیدوارم اینقدر آرامش و خواب خوبی داشته باشی که نیاز نباشع؛ این قرصا رو مصرف کنی.💖💖 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
fari_december مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 3750 امیدوارم اینقدر آرامش و خواب خوبی داشته باشی که نیاز نباشع؛ این قرصا رو مصرف کنی.💖💖 فداتشم عزیزم 🌷