2777
2789

اول از همه نگید خرافات ک نیس بعد نگید کلاه برداره ک اونم نیس اگع بود ب دروغ میگفت دعا داری ازم پول زیاد بگیره و شماره و ادرسم نمیدم پس تبلیغ نیس

سوالم اینه حرف کدومو باور کنم این خانوما یکیش با قران سرکتاب باز میکنه یکیشم موکل دارع

بد قبلا همیشه حرفاشون یکی بود الان حرفاشون باهم فرق داره اونی ک سرکتاب باز میکنه ب چند نفر ی حرفایی زده ک نسده اما حرفاش ب خودم شده همیشه اما اونی ک موکل دارع نه الان من موندم حرف کدومو باور کنم گیج شدم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موکل دارها معمولا بیشتر میدونن چون کارشون با طلسم و نیروهای ماوراییه ولی اونایی که با قرآن باز میکنن ...

من با یکی ی ساله تو رابطم البته الان کاتم بد اونی ک سرکتاب باز میکنه اول گفت میاد بدش گفت اگه بیاد باژم میره چون مودیه راست میکه یکم مودیه بدم گفت کلا برگشت نمیبینم بد من رفتم پیش اونی ک موکل داره گفت میاد گفتم فلانی گفته نمیاد گفت نه میاد صدرصد و من ازدواجم برا سما بسیار عالی میبینم

من با یکی ی ساله تو رابطم البته الان کاتم بد اونی ک سرکتاب باز میکنه اول گفت میاد بدش گفت اگه بیاد ب ...

اسی بنظرم این چیزا فهمیدنش براشون ممکن نیست

شاید بتونن طالعت رو برات بگن یا چیزایی که برات خوبه و یا بده

ولی این چیزا دروغه اصلا بهشون گوش نکن

خودت با شناختی که ازش داری برو جلو

اینا خدا نیستن که بفهمند این پسر کی میاد و کی میره

فقط با توجه به موضوع تاپيكت ميگم.

رفتن پيش دعانويس و اينجور ادما گناه كبيرس. كبيره.

توبه كن. ديگه نرو سمتشون.

تدم عاقل خدا ي حي و خاضر رو ول نميكنه بره دست به دامن جن و موكل بشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.