2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 1327 پست
تو که هیچی ول معطلی🤣

نه می بینی یه روز سه نوع میپزم یه روز هیچی قبلیا 

الانم همون روزاست 😭😂

خب اخه سرکارم میرم این اخر هفته ها نمیشهه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

نه می بینی یه روز سه نوع میپزم یه روز هیچی قبلیا الانم همون روزاست 😭😂خب اخه سرکارم میرم این اخر هف ...

سر کار بری آره فرق داره 

بعدم یه وقتایی حاظری بخورین 

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سر کار بری آره فرق داره بعدم یه وقتایی حاظری بخورین

خب دیگه اخر هفته کلا همینه😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

برو ریپ نزن شام بذار

ایششش 

تازه اومدم خستم 

املت میخوریم 

املت گزینه خوبیه ما که شام خوردیم الان غذا میخورم شام و ناهارم یکیه بعد نمیدونم چرا لاغر نمیشم

😂😂😂

منم این مدت خیلی خوردم از عروسی به بعد ۵ تا اضاف کردم 😭😭

اوففف رو مخمه

رفتم💔 دارد ها ب بدنم واکنش داده

همون دیگه دکتره احمق دارو اشتباه داده بدنت به یه سمت دیگه برده بریزشون دور تو هیچیت نیست فقط خیلی حساسی اونم اقتضای سنت 

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  

یه ساعت اینطوری شدم سیر ترشی خوردم فکر کنم از اون

فشارت افتاده حتما 

یچیز شیرین بخور