2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 1327 پست
خواستم ازت؟؟؟؟؟من سر ناشناس در حد مرگ ازت بدم میاد هانبینم لایکی ازت

ناشناس؟؟؟ اشتباه گرفتی احتمالا 

من دو سه ماهه خیلی کم میام سایت 

دقت کنی پیام هام خیلی وقته همین تعداد ۱۱ هزار و خورده هستش.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

چری ولش کن الان تاپیک میترکه

وااا چرا بترکه😂

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناشناس؟؟؟ اشتباه گرفتی احتمالا من دو سه ماهه خیلی کم میام سایت دقت کنی پیام هام خیلی وقته همین تعداد ...

پس احتمالا یکه بیشرفی اداتو در میاورده به حرحال خیلی اعصاب من رو بهم ریخت

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خخخ اره دیگ رفتم با ۴۵۵

مرسی خواهری

۵ تا زده بودیم کم بودش بقیه اش

پس احتمالا یکه بیشرفی اداتو در میاورده به حرحال خیلی اعصاب من رو بهم ریخت

نمیدونم واقعا 

من از برج ۱۱ تا الان خیلی کم میام.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نمیدونم واقعا من از برج ۱۱ تا الان خیلی کم میام.

چون من یه کامنتی جایی گذاشتم و شما و چند نفر دیگه اون رو لایک زدید و بعد دو سه روز دیدم ناشناسم همون جمله گفته شده و دستغیب و این حرفا و البته جمله هایی در خور مادر طرف گفته شده بود 

فکر کردم شمایید

ترکید برار

فدات دیدم

به زری گفتم بزنه رفته تاپیک اولی الانم رو زده😂😂😂

چون من یه کامنتی جایی گذاشتم و شما و چند نفر دیگه اون رو لایک زدید و بعد دو سه روز دیدم ناشناسم همون ...

نمیدونم واقعا.

من معمولا لایک هام به معنای تایید یا انجام اون کار هست.مثلا یکی میگه دعا کن یه لایک میزنم الانم مثل شما گفتی گزارش خب لایک زدم .

جدیدا انقد کم میام حتی نمیدونم اون ملکه قلابی اسم آیدی ش چیه .

همون موقع تو ذهنم بود ولی الان یادم رفته دیگه.

خیلی کم میام خیلی 

ناشناس اگرم بیام خودمو معرفی میکنم بعدشم طرف تایپ کردنم مشخصه 

فحاشی هم حتی به کفار جایز نیست چه برس به مؤمنین