2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8969 بازدید | 1327 پست
خواستم ازت؟؟؟؟؟من سر ناشناس در حد مرگ ازت بدم میاد هانبینم لایکی ازت

ناشناس؟؟؟ اشتباه گرفتی احتمالا 

من دو سه ماهه خیلی کم میام سایت 

دقت کنی پیام هام خیلی وقته همین تعداد ۱۱ هزار و خورده هستش.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشناس؟؟؟ اشتباه گرفتی احتمالا من دو سه ماهه خیلی کم میام سایت دقت کنی پیام هام خیلی وقته همین تعداد ...

پس احتمالا یکه بیشرفی اداتو در میاورده به حرحال خیلی اعصاب من رو بهم ریخت

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

پس احتمالا یکه بیشرفی اداتو در میاورده به حرحال خیلی اعصاب من رو بهم ریخت

نمیدونم واقعا 

من از برج ۱۱ تا الان خیلی کم میام.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیدونم واقعا من از برج ۱۱ تا الان خیلی کم میام.

چون من یه کامنتی جایی گذاشتم و شما و چند نفر دیگه اون رو لایک زدید و بعد دو سه روز دیدم ناشناسم همون جمله گفته شده و دستغیب و این حرفا و البته جمله هایی در خور مادر طرف گفته شده بود 

فکر کردم شمایید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

مرض داشتم دیگ اینحام نمیرم خخخخ

با خودم میگفتم این کدوم تاپیک رفته منو با سلیطه ریپ میزنه حالا نگو کرم گرفتت همینجا اکانت عوض میکنی

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337

چون من یه کامنتی جایی گذاشتم و شما و چند نفر دیگه اون رو لایک زدید و بعد دو سه روز دیدم ناشناسم همون ...

نمیدونم واقعا.

من معمولا لایک هام به معنای تایید یا انجام اون کار هست.مثلا یکی میگه دعا کن یه لایک میزنم الانم مثل شما گفتی گزارش خب لایک زدم .

جدیدا انقد کم میام حتی نمیدونم اون ملکه قلابی اسم آیدی ش چیه .

همون موقع تو ذهنم بود ولی الان یادم رفته دیگه.

خیلی کم میام خیلی 

ناشناس اگرم بیام خودمو معرفی میکنم بعدشم طرف تایپ کردنم مشخصه 

فحاشی هم حتی به کفار جایز نیست چه برس به مؤمنین