2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 1327 پست
نمیدونم واقعا.من معمولا لایک هام به معنای تایید یا انجام اون کار هست.مثلا یکی میگه دعا کن یه لایک می ...

پس اگر من اشتباه کردم ببخشید

اگر نکه خودت میدونی و خدای خودت

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میخواستم شش تا بزنم

نه لینکش رو گذاشتم یه تایپک هم یک دو تا زدن

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

پس اگر من اشتباه کردم ببخشیداگر نکه خودت میدونی و خدای خودت

همون اول که یهو عصبی شدی گفتم احتمالا خبریه که اینجوری بهم پریده.

بعدش گفتم ولش کن صبور باش انشالله درست میشه که خودت گفتی ناشناس و غیره. و خیالم راحت شد چیز دیگه ای نیست.

آخه اینجا بیخودی خیلی ها بهم توهین میکنن 

حقیقتش کمی دلسرد شدم از اومدن به اینجا فقط پی وی ها جواب میدم و اینستا رو بیشتر فعال کردم 

اشکال نداره از طرف من 

و یقین بدونید من نبودم اونی که میگید.

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

خواهر منو تو نداریم ک بیا مال تو همش این حرفا چیه پوزش مال من افتخارش مال تو خخخ

شوخی بیدک بله که افتخاره ملکه بزرگ دارای چند کاربری متعدد🏳️🤌

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  

اینستا هم نصب کردین

اره 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........