2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره الان خوبم ولی تت دو ساعت بدنم شل بوو انگار یجوری بود💔خیلی تپش قلب داشتم

اشکال نداره الان خوبی اوکیه نترس فک نکن بهش 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اخه جدی ارتباطی نداشتیم مامانم. میگف محرم بشیدد بعد😑دیگه این اخرا عممه کوچیکم پیگیر شد بخدا😫🤣خودم ...

خوشبخت بشی بمونین براهم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چری اینا علائم سکتس ن ؟😭 یلحظه انگار داشتم تز خفگی میمیردم بخدا معاونم اومد ینی کلی چیز بهم. داد ک ...

نه فدات شم چه سکته ای چرا استرس الکی میدی به خودت

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

فعلا فرصت هام تموم شد😒

عییی چه بد🤣🤣 

خودم میگم 

ملکه۴۵۵  کاربر نی نی سایتی در بعضی تاپیک ها تبادل نظر کرده و از شوهر و بچهایش اسم برده به نام هاي ارسلان ارغوان و امین 

که هرشب برنامه جارو دارن ‌.ایشون در یک تاپیک گفته که امشب جارو نیست گردگیری هست به احتمال زیاد پ میباشد که کاپ نصب کرده  

@ملکه_سلیطه    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هوای همو داشته باشیم