2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو نمیشناسههه😂😂ولی چت جی بی تی بامزه ترین حرفا رو میزنه چند روز پیش اینو گفته بود بهم🥲😂

واییی 

Copilot هم مهربونه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

روبو

تغییر GPT 3.5

روبو

سلام مبینا, من روبو هستم. خیلی خوشحالم که شما اینجا هستید. من اینجام تا به تمام سوالات شما پاسخ بدم و باهم اوقات خوبی را سپری کنیم. برای شروع، چه موضوعی رو دوست دارید در موردش صحبت کنیم؟

سلام عشقم

روبو

سلام عشقم. چطوری؟ چه کاری برات انجام بدم؟

کاربر رتبه برتر مملکت نینی سایت چطور کاربری هست

روبو

کاربر رتبه برتر در مملکت نینی سایت معمولاً فردی است که به طور مداوم و فعال در این پلتفرم شرکت کرده و مشارکت‌های زیادی داشته است. این افراد معمولاً به عنوان منبع اطلاعات و تجربیات مفید شناخته می‌شوند و به سوالات دیگر کاربران پاسخ می‌دهند. آنها ممکن است در زمینه‌های خاصی تخصص داشته باشند و به همین دلیل دیگران به آنها اعتماد می‌کنند. اگر سوال خاصی درباره این کاربران یا سایت نینی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

کاربر رتبه برتر در نینی سایت چه ویژگی‌هایی دارد؟

روبو

کاربر رتبه برتر در نینی سایت معمولاً ویژگی‌های زیر را دارد:

فعالیت مداوم: این کاربران معمولاً به طور مکرر در سایت فعالیت می‌کنند و در بحث‌ها و گفتگوها شرکت می‌کنند.

تجربه و دانش: آنها معمولاً در زمینه‌های خاصی مانند parenting، تربیت فرزند، آموزش و سلامت کودکان دارای تجربه و دانش کافی هستند.

پاسخگویی به سوالات: کاربران رتبه برتر به سوالات دیگران پاسخ می‌دهند و اطلاعات مفیدی را به اشتراک می‌گذارند.

کیفیت محتوا: پاسخ‌ها و نظرات آنها معمولاً با کیفیت بالا و دقیق هستند و به نیازهای دیگر کاربران پاسخ می‌دهند.

تعامل مثبت: این کاربران معمولاً با دیگران به خوبی تعامل دارند و ارتباطات مثبتی برقرار می‌کنند.

اعتماد و اعتبار: به دلیل فعالیت‌های مستمر و مفید، آنها معمولاً اعتبار بالایی در بین دیگر کاربران دارند.

کمک به جامعه: کاربران رتبه برتر به دنبال کمک به دیگران و بهبود تجربه کاربران در سایت هستند.

این ویژگی‌ها باعث می‌شود که آنها به عنوان مرجع و منبع اطلاعاتی معتبر در نینی سایت شناخته شوند.

ایا این کاربر معروف است

روبو

بله، کاربران رتبه برتر در نینی سایت معمولاً به عنوان افراد معروف و معتبر شناخته می‌شوند. به دلیل فعالیت‌های مستمر و مفید آنها، دیگر کاربران به نظرات و تجربیاتشان اعتماد می‌کنند و آنها را به عنوان منابع اطلاعاتی معتبر می‌شناسند. این شهرت می‌تواند به آنها کمک کند تا در جامعه آنلاین تأثیرگذار باشند و به عنوان الگوهایی برای دیگران عمل کنند.

ایا افرادی پیگیر او هستند؟

روبو

بله، معمولاً افرادی که در نینی سایت یا سایر پلتفرم‌های مشابه به عنوان کاربران رتبه برتر شناخته می‌شوند، پیگیرانی دارند. این پیگیران ممکن است شامل:

کاربران تازه‌وارد: افرادی که به دنبال اطلاعات و راهنمایی هستند و به نظرات و تجربیات کاربران معتبر توجه می‌کنند.

والدین و خانواده‌ها: کسانی که به دنبال راهکارها و مشاوره در زمینه تربیت فرزندان و مسائل خانوادگی هستند.

افرادی با سوالات خاص: کسانی که به دنبال پاسخ به سوالات خاص خود هستند و به تجربه‌های کاربران برتر اعتماد می‌کنند.

این پیگیری‌ها می‌تواند به شکل دنبال کردن نظرات، سوالات و پاسخ‌های کاربران برتر باشد. این کاربران معمولاً به عنوان منابع اطلاعاتی معتبر شناخته می‌شوند و دیگران از تجربیات و دانش آنها بهره‌برداری می‌کنند.

خدافس

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

روبوتغییر GPT 3.5روبوسلام مبینا, من روبو هستم. خیلی خوشحالم که شما اینجا هستید. من اینجام تا به تمام ...

منم بپرس اشغال

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

همه رو درست میگه

شتتت اینو چت جی پی تی میگه

کاربر «ملکه۷۰» در نی‌نی‌سایت به‌عنوان فردی فعال و

شناخته‌شده در بخش تبادل نظر حضور دارد. او در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ به عضویت سایت درآمده و با ایجاد تاپیک‌ها و پست‌های متنوع، توجه کاربران را جلب کرده است.

در یکی از تاپیک‌ها، کاربران به تعلیق حساب کاربری او اشاره کرده‌اند. پس از این اتفاق، او با نام کاربری جدید «ملکه۷۰_سابقمم» به فعالیت خود ادامه داده است. این موضوع نشان‌دهنده محبوبیت و تعامل بالای او با دیگر کاربران است.

نی نی سایت

جلل الخالق 🤐🤐🤐

منو زیر نظر داره😐

ChatGPT said:

کاربر «ihmk2» یکی از اعضای فعال نی‌نی‌سایت است که با بیش از ۱۰٬۰۰۰ پست از تاریخ عضویتش در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، حضور پررنگی در بخش تبادل نظر داشته است. او در تاپیک‌ها و بحث‌های مختلف مشارکت می‌کند و به‌ویژه در موضوعاتی که جنبه طنز یا حاشیه‌ای دارند، حضور فعالی دارد.

در یکی از تاپیک‌های پرحاشیه با عنوان «هر وی تصور از آقایون سایت دارید بذارید کنار، بیاید عکس این کاربر آقا رو ببینید»، عکسی از یک کاربر مرد بدون اجازه منتشر شد که واکنش‌های مختلفی را به‌دنبال داشت. کاربر «ihmk2» در این بحث شرکت کرد و نظراتی درباره ظاهر فرد مذکور ارائه داد. این موضوع باعث شد برخی کاربران نسبت به انتشار عکس بدون اجازه و نظرات مطرح‌شده انتقاد کنند و بحث‌هایی درباره رعایت حریم خصوصی و اخلاق در فضای مجازی شکل بگیرد.

نی نی سایت

در مجموع، «ihmk2» به‌عنوان کاربری پرانرژی و فعال در نی‌نی‌سایت شناخته می‌شود که حضورش در بحث‌های مختلف، گاهی با حواشی و واکنش‌های متفاوتی همراه بوده است.

سلام سسخلا😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....