2777
2789
عنوان

چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 121 پست
چن سالتونه؟؟ عشق اول همید؟؟

آره هردو عشق اولیم. من۲۶و شوهرم دوسال و نیم بزرگتره .ولی از روز اول قصدش ازدواج بود بخدا تو اون پنج سال دستمم نگرفت حتی تو نامزدی تا بعد عقد

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در ادامه اش نوشتم دیگه که با عقل جلو میرن تا با احساسشون قرار نیست فقط یه طرف تلاش کنه یه نفر فنا بشه نمی دونم چرا به ما یاددادن اگه مشکلی تو رابطه هست خانوم باید تلاش کنه خانوم حتما به خودش نرسیده حتما خونه شو تمیز نکرده و...

اون اقا اگه عاشقه چرا نمیره خواستگاری دختره  البته با احترام به اونایی که روابط ازاد میپسندن😏

دقیقا اگر عاشق واقعی باشه همون ماهای اول به ازدواج ختم میشه 

باهم بودن دلیل عشق نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
آره هردو عشق اولیم. من۲۶و شوهرم دوسال و نیم بزرگتره .ولی از روز اول قصدش ازدواج بود بخدا تو اون پنج ...

دقیقا عاشق واقعی به جسم طرف جسارت نمیکنه 

افرین به عشقتون💖

آره عاشق همیم نیاز نیست کاری بکنی اگه دوطرف از دل عاشق باشن کافیه. ولی من درکم بالاست اونم همینطور د ...

به نظر منم درک بالا و شخصیت سالم عاشقهای واقعی میسازه 

[QUOTE=52802325]چجوری آشنا شدین؟؟؟ تو این 8 سال واسش چیکار کردی ک انقد پات موند؟؟ بین راه کج نرفت؟؟؟ خودت چجور دختری ...[/QUOTخونه مامان بزرگامون تو یه شهر بود.اونجا باهم اشنا شدیم.بهش اصلا دروغ نگفتم.هر چی درباره خودم گذشتم بودو اول کار براش گفتم.قبل اینکه بیاد تو زندگیم ادم زیاد جالبی نبودن.چون همش درگیر مشکلات خانوادگیم بود.ولی با اوندنش تو زندگیم بهم درست زندگی کردنو نشون داد.روش حرف زدنم.لباس پوشیدنم.رفتارام.کلا عوض شد.همونی شدم ک خودمو خودش ارزو داشت بشم.شوهرم من اولین عشقش بودم.اگه من نبودم تاحالا نه با کسی دوست میشد نه تاحالا ازدواج کرده بود

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

واسه اینک همیشه در دسترسی کلا مردا نباید باشی نباید زیاااد بهشون محبت کنی باید کم محلشون کنی درمورد ...

چه جالب شوهر منم شهریوریه  اینقدر بهش  تو هرکاری کمک میکنم    20 ساله مستاجریم  صدام در نمیاد تا ریال آخر حقوقم و خرج خونه میکنم                        همیشه میگه برو به درک  حالم ازت بهم میخوره  تو به هیچ دردی نمیخوری  هرسال خونه به دوشم دارم اثاث جمع میکنم  همشم میگه تو جز بدبختی واسم چیزی نداری    بدتر از همه پسرمم مثه اون شده خیلی سرد و بی محبت و  قدر نشناس  حالا که مینویسم گریه ام گرفته

چه جالب شوهر منم شهریوریه  اینقدر بهش  تو هرکاری کمک میکنم    20 ساله مستاجریم & ...

میدونم گلم چی میگی همسر منم همینه هنوز بدتر خدا صبرمون بده انشالله ک خوب میشه عزیزم دعات میکنم😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خوبی از کودومتونه؟؟؟ واقعن اون خوب بوده؟؟؟ ازش سرتری؟؟

ازش سر بودم تو دوستي!!!

الان كهزازدواج كرديم يه خوبيايي كرده كه بنظرم مساوي شديم

من خيلي اخلاقم تنده زينايي كه دائم قربون صدقه ميرن نيستم

خلاصه بنظرم طرف هم مهمه چون شوهزم از موقعي كه دوت بوديم متعهد بود كلا فاصله سني هم داريم نه سال

وقتي كه من باهاش دوست شدم خيلي براش خوب شد همش ميگع از پا قدم تو بوده

هيچوقت نذاشت قهر كنم ميگف اگر تو بري من زندگيم نابود ميشه

هشت سال دوست بوديم الانم كه ازدواج كرديم فرقي نكرديم خوبياش تازه بيشتر هن شده هميشه شرمنده ميشم

یه ماه قبل از عقدم همسرم بم اس داد ک دوستم داره

منم بش گفتم ثابت کن

گفت چجوری؟؟

گفتم مامانتو امروز بفرس خاستگاری

فرستاد 😍😍

و اینطور شد رفتیم زیر یه سقف😍😍

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️