2777
2789
عنوان

چی بگم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 121 پست
من هشت سال با شوهرم دوست بودم.پا به پای درسشو کارشو سریازیش رفتم.اوایل دوستی گفتم ک من با کسی دوست ن ...

چجوری آشنا شدین؟؟؟ تو این 8 سال واسش چیکار کردی ک انقد پات موند؟؟ بین راه کج نرفت؟؟؟ خودت چجور دختری هستی؟؟ عشق اولت بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دوست دارم ۸سال دوست بودن ۴ساله ازدواج کردن ب خون هم تشنه ان 🙄

تو که زیر سقفشون نیستی عزیزم

بعضیا هم در مورد منو شوهرم اینطوری فکر میکنن چون شوهرم پیش آدمها رو نمیکنه دست بزن داره

دوست بودن با ازدواج کردن از زمین تا اسمون فرق داره استهرتر گل... وقتی بهم احترام بزارین وقتی تشکر ...

درسته تو دعواهامون بش فحش میدادم ولی خیلییی کارا واسش کردم... ب خدا اعتماد ب نفسش زیر صفر بود انقد از قیافش بدش میومد ک حتی یه عکسم بدون عینک نداشت... اونقدر ازش تعریف کردم..اونقدر بهش مدلای مختلف پیشنهاد دادم تا اعتماد ب نفسش سقفو گرفت الان همههه عکساش بی عینکه مگ در حد یکی تو 50تا عکس... از این کارا کم واسش نکردم ولی نمیدونم چرا....

تو که زیر سقفشون نیستی عزیزم بعضیا هم در مورد منو شوهرم اینطوری فکر میکنن چون شوهرم پیش آدمها رو نم ...

نه گلم چند وقت پیش بود دختره اومد جلو در خونمون با ی چمدون زیر چشمم کبود گفتم چی شده گفت شوهرم زده گفتم چرا اومدی پیش من گفت بهم پول قرض بده پول اژانس ندارم اصن ی وضعین الان هرچند وقت همینه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
تو این سه سال واست چجوری بودی؟؟؟تو واسش چیکارا کردی؟

خیلی خوب بوده من با سختیتش باشرایطش ساختم اونم با بچه بازیای من ساخته،ولی خودش میگه تو خیلی عقلت بیشتر از سنته چون با من ساختی و واسه انجام کارای اشتباهم قانعم کردی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خیلی خوب بوده من با سختیتش باشرایطش ساختم اونم با بچه بازیای من ساخته،ولی خودش میگه تو خیلی عقلت بیش ...

خیلی خوبه ک قدرتو میدونه.... ب نظرم خیلی از مشکلا واس بی چشمو روییه طرفه

خیلی خوب بوده من با سختیتش باشرایطش ساختم اونم با بچه بازیای من ساخته،ولی خودش میگه تو خیلی عقلت بیش ...

صلوات فرستادم.... من ک تباه شد زندگیم ولی از خدا میخوام عشقت هرروز عشقش بهت بیشتر بشه

نه گلم چند وقت پیش بود دختره اومد جلو در خونمون با ی چمدون زیر چشمم کبود گفتم چی شده گفت شوهرم زده گ ...

بله همه به یه نحوی درگیر مشکلاتشون هستند اخلاق بد. خشونت. همسر آزاری . مشکلات مالی و بدهکاری. خیانت. اعتیاد و... هر کی یه مشکلی داره

منتهی یکی میپذیره و میمانه تو زندگی و زندگی میکنه مثل من. یکی نمیتونه و جدا میشه یکی تحمل میکنه و یکی ول میکنه

بستگی داره شما چی بخای من خودم میدونم جدا بشم وضعم ازین بدتر میشه و شاید خیلی چیزا را از دست بدم و فقط همان چند تا مشکلم حل بشه ولی به چه قیمتی؟ به قیمت اضافه شدن صد مشکل دیگه

بله همه به یه نحوی درگیر مشکلاتشون هستند اخلاق بد. خشونت. همسر آزاری . مشکلات مالی و بدهکاری. خیانت. ...

قبول دارم عزیزم من خودمم یکی از شماها هستم اون دوستمم با اصرار ازدواج کرد با اون پسره در حدی ک‌خاهر بزرگش هنوز مجرده 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه